قیمت لحظه‌ای و چارت تحلیل تکنیکال شاخص داوجونز | Dow Jones

سیگنال اتوماتیک

ابزار فوق به صورت کاملا اتوماتیک بر اساس اندیکاتورهای مختلف به شما پیشنهاد خرید یا فروش می‌دهد. هرچه تعداد اندیکاتورهای بیشتری سیگنال نشان‌داده شده را تایید کنند بهتر است.

هشدار: اکیدا توصیه می‌کنیم به سیگنالهای اتوماتیک اندیکاتورها اکتفا نکنید و صرفا از آنها به عنوان تاییدی بر تحلیل خود استفاده نمایید.

چارت تحلیل تکنیکال

شاخص داوجونز چیست؟

میانگین صنعتی داوجونز که با نام داو ۳۰ نیز شناخته می‌شود، یک شاخص بازار سهام است که ۳۰ شرکت بزرگ سهامی عام را، که در بازار بورس نیویورک (NYSE) و نزدک معامله می‌کنند، ردیابی می‌کند. داو جونز به افتخار چارلز داو که این شاخص را در سال ۱۸۹۶ به همراه شریک تجاری خود ادوارد جونز ایجاد کرد، نامگذاری شده است.

آشنایی با داوجونز

داوجونز دومین شاخص قدیمی بازار ایالات متحده است. اولین مورد میانگین حمل و نقل داوجونز (DJTA) بود. داوجونز برای خدمت به عنوان نماینده‌ای برای سلامت اقتصاد گسترده‌تر ایالات متحده طراحی شده است. داوجونز که اغلب به آن  “داو” می‌گویند، یکی از پربیننده‌ترین شاخص‌های بورس در جهان است.

هنگامی که این شاخص در ابتدا در سال ۱۸۹۶ راه‌اندازی شد، تنها ۱۲ شرکت را شامل می‌شد. این شرکت‌ها عمدتاً در بخش صنعتی، از جمله راه آهن، پنبه، گاز، شکر، تنباکو و نفت بودند.

در اوایل قرن بیستم، عملکرد شرکت‌های صنعتی به طور معمول با نرخ رشد کلی در اقتصاد مرتبط بود. این امر رابطه بین عملکرد داو و عملکرد کل اقتصاد را تقویت کرد. حتی امروزه، برای بسیاری از سرمایه‌گذاران، داو با عملکرد قوی برابر است با اقتصاد قوی (در حالی که داو با عملکرد ضعیف نشان دهنده کندی اقتصاد است).

همانطور که اقتصاد در طول زمان تغییر می‌کند، ترکیب شاخص نیز تغییر می‌کند. زمانی که شرکتی با روند‌های فعلی اقتصاد ارتباط کمتری پیدا می‌کند و عملکرد ضعیفی از خود نشان می‌دهد، ممکن است از داو حذف شود. در این صورت، نام شرکت جدیدی که تغییرات را بهتر منعکس کند، جایگزین می‌شود.

شرکتی که درصد زیادی از ارزش بازار خود را به دلیل مشکلات مالی از دست می‌دهد، ممکن است از داو حذف شود. ارزش بازار روشی برای اندازه‌گیری ارزش یک شرکت با ضرب تعداد سهام موجود در قیمت سهام آن است.

عوامل موثر بر قیمت داو جونز

قیمت داو جونز تحت تاثیر چندین عامل فنی و مهم قرار دارد که با اقتصاد ایالات متحده مرتبط است. سیاست پولی فدرال رزرو، نرخ ارز خارجی، گزارش‌های درآمد، قیمت کالا‌ها و تحولات عمده در اقتصاد آمریکا، معمولا بر قیمت داو تاثیر می‌گذارد.

علاوه بر این، نمودار داو جونز تحت تاثیر جنگ‌های تجاری بین کشورها هم قرار می‌گیرد (مانند جنگ اقتصادی ایالات متحده و چین)، با این حال مشخص نیست که این عوامل همیشه شاخص‌ها را در جهت دلخواه حرکت دهند. تریدرهای حرفه‌ای صرفا یک عامل را تجزیه و تحلیل نمی‌کنند و عوامل مختلف را در تحلیل خود کنار یکدیگر قرار می‌دهند.

معامله‌گران داو جونز اغلب روند‌ها را با استفاده از میانگین متحرک ۲۰۰ روزه مشخص می‌کنند. میانگین متحرک ۲۰۰ دوره‌ای به سادگی در نمودار روزانه اعمال می‌شود، و زمانی که قیمت دارایی بالاتر از این سطح باشد، تریدرها می‌توانند به دنبال موقعیت‌های خرید بگردند. زمانی که قیمت‌ از به زیر مووینگ 200 عبور می‌کند، عکس آن اتفاق می‌افتد و تریدرها به دنبال موقعیت‌های فروش می‌گردند.

دنبال‌کردن
اطلاع از
guest

8 دیدگاه
جدید‌ترین
قدیمی‌ترین پرطرفدارترین
بازخوردهای درون متنی
دیدن همه نظرات
محمدرضا

سلام با ورشکستگی بانک‌ها آیا تاثیری بر ریزشی شدن شاخص داوجونز هم داره؟

بهداد

خیلی هم عالی

ناشناس

بخریم ..یا فروش بگیرم

ناشناس

خودت تحلیل کن سیگنال خرید فروش الکی نیس که بخای با تصمیم دیگرانخرید فروش انجام بدی

نادر

چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
یکی اینکه درواقع شاخص داوجونز چیه و بر چه مبنایی شکل گرفته ؟
دوم اینکه علامت این شاخص توی متاتریدر چیه ؟
سوم اینکه این شاخص رو میشه تو کدوم بروکر ها معامله کرد ؟

کارشناس ایران بروکر

با سلام. شاخص داوجونز یک میانگین صنعتی از شاخص بورس در آمریکاست که نوسانات قیمت‌ ۳۰ شرکت فعال در ایالت متحده آمریکا را نشان می‌دهد. نماد تجاری ممکن است در هر بروکر متفاوت باشد اما عموما با DOW یا DJI نشان داده می‌شود. اکثر بروکرهای معتبر این نماد معاملاتی را دارند. برای مشاهده لیست بروکرها لینک زیر را مشاهده نمایید.
https://iranbroker.net/brokers

مجتبی

درود بر شما. بسیار عالی. موفق باشید

کانال سیگنال طلا و جفت ارزها رایگان شد! 🔥