قیمت لحظه‌ای و چارت تحلیل تکنیکال نقره | SILVER

سیگنال اتوماتیک

ابزار فوق به صورت کاملا اتوماتیک بر اساس اندیکاتورهای مختلف به شما پیشنهاد خرید یا فروش می‌دهد. هرچه تعداد اندیکاتورهای بیشتری سیگنال نشان‌داده شده را تایید کنند بهتر است.

هشدار: اکیدا توصیه می‌کنیم به سیگنالهای اتوماتیک اندیکاتورها اکتفا نکنید و صرفا از آنها به عنوان تاییدی بر تحلیل خود استفاده نمایید.

چارت تحلیل تکنیکال

نقره چیست؟ | Silver

نقره به‌همراه طلا و پلاتین، از فلزات گرانبها هستند. این فلز گرانبها به دلیل کمیابی نسبی، رنگ سفید درخشان، چکش‌خواری، شکل‌پذیری و مقاومت در برابر اکسیداسیون اتمسفر، از دیرباز در ساخت سکه، زیور آلات و جواهرات استفاده می‌شده است.

نقره بالاترین رسانایی الکتریکی و حرارتی شناخته‌شده را در بین تمام فلزات دارد؛ به همین دلیل ماده‌ای بسیار ارزشمند است. در واقع نقره یکی از نجیب‌ترین، یعنی کم‌واکنش‌ترین در بین عناصر انتقالی است.

درباره نقره بدانید:

  • بیش از 25,800 تن نقره در سال 2023 حفاری شد. مکزیک، چین و پرو بیشترین میزان نقره را در آن سال استخراج کردند. تقریباً 1000 تن نقره در ایالات متحده استخراج شد.

  • بیشتر تولید نقره جهان به‌عنوان یک محصول جانبی از معادن سرب، روی، مس و طلا به‌دست آمد.

تاریخچه نقره

زیورآلات و تزیینات نقره در مقبره‌های سلطنتی که قدمت آنها به 4,000 سال قبل از میلاد می‌رسد، یافت شده است. این احتمال وجود دارد که طلا و نقره تا 800 سال قبل از میلاد در تمام کشورهای بین رود سند و رود نیل به‌عنوان پول استفاده شده است.

از لحاظ تاریخی، استفاده عمده نقره به‌عنوان پول و در اشکال شمش نقره و سکه رایج بوده است. بااین‌حال، در دهه 1960، تقاضا برای نقره در بخش صنعتی، به ویژه عکاسی، از کل تولید سالانه جهان فراتر رفت.

در اوایل قرن بیست و یکم، تقاضا برای نقره برای مصارفی مانند ظروف نقره استرلینگ و آبکاری‌شده، زیور آلات، جواهرات، ضرب سکه، قطعات الکترونیکی و سلول‌های فتوولتائیک نیز افزایش یافت.

کاربردهای نقره

  • Silver در بسیاری از فرهنگ‌ها در مراسمات سنتی و به‌عنوان جواهرات در مناسبت‌های مهم استفاده می‌شود.
  • بسیاری از سرمایه‌گذاران در دنیا روی نقره فیزیکی یا سایر روش‌های معاملاتی آن، سرمایه‌گذاری‌ می‌کنند.
  • در ساخت مدارهای الکتریکی چاپی و به‌عنوان پوشش رسوب بخار برای هادی‌های الکترونیکی استفاده می‌شود.
  • همچنین با عناصری مانند نیکل یا پالادیوم برای استفاده در تماس‌های الکتریکی آلیاژ می‌شود.
  • نقره به دلیل توانایی منحصربه‌فرد خود در تبدیل اتیلن به اکسید اتیلن، که پیش‌ساز بسیاری از ترکیبات آلی است، به‌عنوان کاتالیزور استفاده می‌شود.

نقره در کجا یافت می شود؟

نقره به‌طور گسترده‌ای در طبیعت توزیع شده است، اما مقدار کل آن در مقایسه با سایر فلزات، بسیار ناچیز است. این فلز، 0.05 قسمت در میلیون از پوسته زمین را تشکیل می‌دهد. عملاً تمام سولفیدهای سرب، مس و روی حاوی مقداری نقره هستند. سنگ‌های نقره‌دار هم ممکن است حاوی مقادیری نقره باشند.

برخلاف طلا، Silver در بسیاری از مواد معدنی طبیعی وجود دارد. برای نقره، ذخایر مهم تجاری ترکیباتی مانند کانی‌های تتراهدریت و آرژانتیت (سولفید نقره، Ag 2 S) هستند که معمولاً با سولفیدهای دیگر مانند سرب و مس و … همراه است. نقره به‌طور کلی در سنگ‌های معدنی سرب، سنگ‌های مس و سنگ‌های آرسنید کبالت یافت می‌شود و همچنین اغلب در طبیعت با طلا مرتبط است.

در واقع Silver بیشتر به‌عنوان یک محصول جانبی از سنگ معدن‌هایی که برای به‌دست آوردن این فلزات دیگر استخراج و فرآوری می‌شوند، به‌دست می‌آید. رسوبات نقره بومی (از نظر شیمیایی آزاد یا غیر ترکیبی) نیز از نظر تجاری مهم هستند.

از آنجا که اکثر سنگ‌های معدنی حاوی نقره، حاوی فلزات مهم سرب، مس و روی یا ترکیبی از این سه هستند، بخش نقره‌دار این سنگ‌ها اغلب به‌عنوان محصول جانبی تولید مس و سرب بازیافت می‌شود. سپس نقره خالص با ترکیبی از ذوب و آتش یا پالایش الکتریکی بازیابی می‌شود.

سنگ معدن نقره
سنگ معدنی طلا-نقره

نقره 925 چیست؟ | تفاوت اصلی نقره 925 و 999

نقره 925 یعنی عیار یا میزان خلوص نقره 92.5 است و 7.5 درصد فلز دیگر که معمولاََ مس یا قلع است. آلیاژهای نقره با مس سخت‌تر و قابل ذوب‌تر از نقره خالص هستند و برای ساخت جواهرات و سکه‌ها استفاده می‌شوند.

منظور از نقره استرلینگ نیز Silver با عیار 925 است و زمانی که حرف از قیمت نقره استرلینگ می‌شود، منظور قیمت نقره 925 است.

نقره 999، نقره با خلوص بالاتر و همان نقره خالص یا خام است. نقره 999 بیشتر در صنایع و به‌صورت شمش استفاده می‌شود و قیمت بالاتری هم نسبت به عیارهای دیگر دارد.

تفاوت نقره 925 با نقره 999
نقره 925 در ساخت جواهرات استفاده می‌شود و نقره 999 یا نقره خالص در ساخت شمش.

انس نقره یا XAGUSD چیست؟

واحد اندازه‌گیری انس نقره، تروی (Oz) است. هر اونس نقره با واحد تروی حدود 31.1034768 گرم است. در واقع اونس نقره تروی کمی بالاتر از یک اونس استاندارد که 28/349 گرم است، وزن دارد.

برای مشاهده قیمت هر انس نقره یا XAGUSD و نمودار نقره به ابتدای همین صفحه از ایران بروکر مراجعه کنید تا بتوانید قیمت لحظه ای انس نقره را بررسی کنید.

قیمت انس نقره

قیمت هر انس نقره و نمودار نقره به‌راحتی و به‌صورت آنلاین در ابتدای همین صفحه در دسترس است. این قیمت‌ها با توجه به نوسانات دائمی عرضه و تقاضا، مدام تغییر می‌کنند. نقره در بازارهای جهانی متعددی معامله می‌شود و مانند سایر کالاها، معامله آن همیشه ادامه دارد. به‌عنوان مثال، درحالی‌که معامله‌گران آمریکایی شب‌های در خواب هستند، در بازارهایی مانند آسیا (سشن توکیو) معاملات فعال نقره جریان دارد.

نقره معمولاً با قیمتی بالاتر از نرخ نقدی خریداری می‌شود و اغلب با قیمتی کمتر فروخته می‌شود. به این دلیل که سازندگان سکه، شمش و سایر محصولات نقره علاوه‌بر پرداخت هزینه نقره خالص، باید هزینه‌های تولید و سود معقول خود را نیز در نظر بگیرند. فروشندگان نیز برای تأمین هزینه‌های فعالیت معاملاتی و کسب سود، قیمت نقره را بالاتر تعیین می‌کنند. همچنین، دلالان نقره را از مشتریان با قیمتی کمتر از نرخ نقدی خریداری می‌کنند. این تفاوت یا فاصله قیمت بین نرخ نقدی و مبلغی که خریدار یا فروشنده برای نقره پرداخت می‌کند، به‌عنوان «اسپرد فروشنده» شناخته می‌شود. این اسپرد به فروشنده امکان می‌دهد تا در کسب‌وکار بماند و در معاملات نقره سود کسب کند.

نماد نقره در فارکس

نماد نقره در فارکس XAGUSD است که نشان می‎‌دهد در برابر دلار آمریکا (USD) معامله می‌شود؛ بنابراین قیمت این جفت معاملاتی نشان‌دهنده این است که یک اونس نقره چند دلار ارزش دارد. نماد نقره در فارکس XAG/USD یکی از جفت های معاملاتی رایج در حوزه معاملات فلزات گرانبها است.

در نماد نقره در فارکس ارز پایه، XAG و ارز مظنه، USD است. در واقع در جفت ارز XAGUSD قیمت نقره (ارز پایه) بر اساس قیمت دلار مشخص می‌شود.

در بسیاری از بروکرها نقره با نماد XAGUSD معامله می‌شود.

معامله نقره در فارکس | XAGUSD

فلزات گرانبها دلیل کمیاب بودن، ارزش بالایی دارند. این گروه به‌طور کلی از پلاتین، طلا و نقره تشکیل می‌شوند. اگرچه طلا مورد علاقه اکثر سرمایه‌گذاران است، نقره نیز به دلیل قیمت و کاربرد آن، فلزی است که بسیار مورد توجه است. همان‌طور که در بالا ذکر شد، نقره معمولاً در تولید جواهرات و سکه و همچنین در صنعت عکاسی استفاده می‌شود. همچنین یکی از عناصر کلیدی الکترونیک است؛ زیرا بالاترین‌رسانایی را نسبت به سایر فلزات دارد.

سرمایه‌گذاران و معامله گران، نقره را از طریق بازار‌های کالا خریداری می‌کنند. بازار‌های کالا‌ رایج برای فلزات گرانبها در ژاپن، لندن، اروپا و ایالات متحده وجود دارد.

سرمایه‌گذاران همچنین می‌توانند دارایی‌هایی را بخرند که توسط فلز گرانبها پشتیبانی می‌شود، بدون اینکه نیازی به نگهداری خود نقره داشته باشند، مانند صندوق های قابل معامله در بورس (ETF)، سهام در شرکت‌های نقره و صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک.

سرمایه‌گذاری در ای تی اف‌های نقره فروش آسان‌تری دارد و نیازی به مکانی برای نگه‌داری نقره ندارد.

نمودار قیمت نقره امروز

در ابتدای همین صفحه، نمودار قیمت نقره امروز در بازار فارکس آورده شده است. معامله‌گرانی که قصد تحلیل و ترید در انس نقره را دارند، می‌توانند به سادگی با استفاده از نمودار قیمت نقره امروز، تحلیل‌های خود را برای این فلز ارزشمند انجام دهند. همچنین در کنار این نمودار نیز ابزار سیگنال نقره قرار دارد که می‌تواند توسط تحلیل اندیکاتورهای مختلف، سیگنال خرید یا فروش را در تایم‌فریم‌های مختلف به معامله‌گران نشان دهد.

چارت نقره در تریدینگ ویو

برای بررسی چارت نقره در تریدینگ ویو باید نماد XAG/USD یا SILVER را جستجو کنید. نماد نقره در فارکس شاید به اندازه طلا محبوبیت نداشته باشد، اما معامله‌گران خاص خود را دارد. معامله‌گران برای تحلیل نقره یا معامله نقره باید علاوه‌بر بررسی چارت نقره در تریدینگ ویو، شرایط معامله نقره در بروکر موردنظر خود را نیز بررسی کنند.

شما می‌توانید برای خواندن چارت نقره در تریدینگ ویو به ابتدای همین صفحه از ایران بروکر مراجعه کنید.

نمودار نقره جهانی

نمودار نقره جهانی در ابتدای همین صفحه قرار دارد که به‌صورت لحظه ای قیمت هر انس نقره را نشان می‌دهد. می‌توانید با مراجعه به ابتدای صفحه، نمودار قیمت نقره در 10 سال گذشته و آرشیو قیمت نقره را به‌صورت لحظه ای مشاهده کنید.

از نمودار نقره جهانی می‌توان به‌عنوان شاخص سلامت اقتصادی استفاده کرد و قیمت نقره لحظه ای می‌تواند به پیش‌بینی حرکت قیمت بازارهای مالی از جمله کالاهای اصلی، جفت ارز و سهام کمک کند.

تحلیل نقره

تحلیل نقره شامل بررسی عوامل تأثیرگذار بر قیمت این فلز گران‌بها و پیش‌بینی روندهای آتی بازار است. نقره علاوه‌بر نقش سنتی خود به‌عنوان دارایی امن و استفاده در زیورالات، به‌دلیل کاربردهای صنعتی گسترده در حوزه‌های مختلف تحت‌تأثیر تغییرات عرضه و تقاضای صنعتی نیز قرار دارد. تحلیل‌گران با استفاده از ابزارهای تکنیکال و فاندامنتال به بررسی روندهای گذشته، شاخص‌های اقتصادی (مانند نرخ بهره و تورم)، و تأثیرات عوامل سیاسی و جهانی می‌پردازند تا پیش‌بینی‌های دقیق‌تری ارائه دهند.

می‌توانید در بخش تحلیل در ایران بروکر، تحلیل های نقره را مطالعه کنید.

نمودار قیمت نقره در 10 سال گذشته

در دهه گذشته، نمودار قیمت نقره نوسانات چشم‌گیری را تجربه کرده است؛ چراکه نقره یک فلز گران‌بها است و از عواملی مثل تغییرات اقتصادی جهانی، تقاضا در صنایع مختلف و ارزش دلار آمریکا تأثیر گرفته است. در سال‌های اخیر، قیمت جهانی نقره پس از افزایش به دلیل بحران‌های اقتصادی و تورم، دوباره تعدیل شده است.

به‌صورت کلی، قیمت جهانی نقره در دهه گذشته با روندی افزایشی اما همراه با فراز و نشیب‌های زیادی بوده است که نشان‌دهنده تأثیرپذیری این فلز از شرایط اقتصادی و سیاسی جهانی است.

نمودار قیمت نقره در 10 سال گذشته

عوامل موثر بر قیمت نقره جهانی

درحالی‌که بیشتر توجهات به تغییرات قیمت طلا در بازار جهانی معطوف است، نقره هم از نظر تغییرات در حرکات بازار اهمیت کلیدی دارد؛ به این دلیل که بسیاری از خریداران و فروشندگان، نقره را بر اساس روندهای کلان جهانی معامله می‌کنند.

قیمت نقره جهانی می‌تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی تغییر کند که در زیر به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

  • نرخ تورم: تورم می‌تواند باعث کاهش ارزش پول کاغذی شود که در نتیجه ممکن است تقاضا برای خرید نقره و قیمت آن را بالا ببرد. و برعکس.
  • سیاست‌های بانک مرکزی: سیاست‌های پولی بانک‌های مرکزی، مانند تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره، می‌تواند بر تقاضای نقره تاثیر بگذارد.
  • رویدادهای ژئوپلیتیک: تنش‌ها و درگیری‌های سیاسی می‌توانند باعث شوند سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن مانند نقره روی آورند و قیمت آن را بالا ببرند.
  • داده‌های اقتصادی: شاخص‌های اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی، نرخ اشتغال و نرخ بیکاری می‌توانند بر تقاضای نقره و در نتیجه قیمت آن تأثیر داشته باشند.

اما عوامل دیگری از جمله عرضه و تقاضا، تورم و قدرت دلار نیز به حرکت قیمتی نقره کمک می‌کند:

عرضه و تقاضا در نقره

به‌طور متوسط ​​سالانه 27,000 تن نقره در سراسر جهان استخراج می شود که چین، مکزیک و پرو از نظر تولید پیشتاز هستند. کشورهای بزرگ واردکننده مانند ایالات متحده، بریتانیا و هند می‌توانند تا 29000 تن نقره در سال تقاضا کنند. هرگونه افزایش، کاهش یا عدم تعادل می‌تواند باعث حرکت در بازارهای نقره شود.

بخش بزرگی از تقاضا برای نقره ناشی از کاربردهای صنعتی در حال گسترش آن است. نقره بالاترین رسانایی الکتریکی را در بین هر فلزی دارد؛ بنابراین به یک جزء کلیدی در زیرساخت‌های پایدار مانند پنل‌های خورشیدی تبدیل شده است. این فلز همچنین کاربردهای متعددی در بخش پزشکی و خودروسازی دارد.

وضعیت اقتصاد جهانی

در دوره‌های قدرت اقتصادی، قیمت نقره می‌تواند افزایش یابد؛ زیرا مردم لوازم الکترونیکی، جواهرات بیشتری مصرف می‌کنند و خودروهای بیشتری را که اجزای نقره‌ای دارند، می‌خرند. با این حال، دوره‌های بحران اقتصادی و سیاسی نیز می‌تواند شاهد افزایش قیمت نقره باشد؛ زیرا از آن به‌عنوان یک پناهگاه امن «ارزان‌تر» نسبت به طلا یاد می‌شود.

نسبت نقره به طلا

نسبت طلا به نقره، وزن بر حسب اونس نقره است که برای خرید یک اونس طلا لازم است. در اواسط سال 2019 نسبت طلا به نقره به 90 رسید؛ به این معنی که برای خرید یک اونس طلا به 90 اونس نقره نیاز بود. این بدان معنا است که نقره در مقایسه با طلا در طول سال‌ها ارزان‌تر بوده است. به همین دلیل وقتی این نسبت برقرار باشد، نقره به‌صورت کلی موردتوجه است.

نسبت کمتر اغلب به نفع طلا است و معمولاََ با کاهش نسبت، نقره را با طلا معامله می‌کنند.

نقره و دلار آمریکا

نقره و دلار آمریکا رابطه معکوس دارند. دلیل این است که تضعیف دلار، نقره را برای سایر کشورها ارزان‌تر می‌کند و اغلب منجر به افزایش قیمت XAG می‌شود. تقویت دلار نقره را برای سایر کشورها گران‌تر می‌کند؛ درنتیجه قیمت این فلز اغلب کاهش می یابد.

رابطه معکوس نقره با دلار آمریکا، آن را به یک محافظ محبوب در برابر تورم تبدیل می‌کند؛ با کاهش قیمت ارزهای کاغذی، سرمایه‌گذاری در نقره می‌تواند پول شما را از ضررهای ناشی از تورم محافظت کند؛ زیرا ارزش خود را حفظ می‌کند. با این حال، این همچنین یک دلار آمریکا در صعود خود می‌تواند بر قیمت نقره فشار نزولی وارد کند.

قیمت جهانی هر اونس نقره در اوایل دهه 1980 به بالاترین حد خود رسید و بیش از 20 دلار در هر اونس معامله می‌شد؛ سپس در دهه 1990 دوباره کاهش یافت و سال 2014، قیمت به حدود 19 دلار در هر اونس افزایش یافت. متوسط ​​قیمت بسته شدن نقره در سال 2023، 23.40 دلار در هر اونس بود.

آیا نقره برای سرمایه گذاری مناسب است؟

نقره یک گزینه سرمایه‌گذاری جذاب برای کسانی است که به‌دنبال دارایی امن هستند. اگرچه نقره می‌تواند در طی زمان نوسان داشته باشد، اما به‌عنوان یک کالای قابل اعتماد با ارزش ذاتی و بلندمدت در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به‌عنوان سرمایه ارزشمند در برابر تورم‌های اقتصادی عمل کند.

علاوه‌بر این، تقاضای نقره به دلیل استفاده از آن در صنایع مختلف مانند الکترونیک، تجهیزات پزشکی و جایگزین انرژی‌های پاک در حال رشد است. در مقایسه با طلا، نقره ارزان‌تر و قابل کنترل‌تر برای فروش است؛ همچنین این فلز پتانسیل بیشتری در بازار صعودی نسبت به دلار دارد.

با این حال، سرمایه‌گذاری در نقره با خطراتی مانند حساسیت آن به تغییرات در صنعت تولید، تغییرات سیاسی و غیرقابل پیش‌بینی بودن به دلیل عواملی مانند تمایل سرمایه‌گذاران و ارزش‌گذاری‌های صنعتی همراه است. سرمایه‌گذاران می‌توانند سکه یا شمش نقره فیزیکی بخرند و یا به‌طور غیرمستقیم در اوراق بهادار مرتبط با نقره مانند معاملات نقره در فارکس، سرمایه گذاری در نقره انجام دهند.

پرسش‌های متداول

برای معامله نقره در بازار فارکس شما می‌توانید پس از افتتاح حساب و واریز وجه در یک بروکر فارکس، نماد XAGUSD را به Market Watch خود اضافه کرده و در آن مشغول معامله شوید.

برای بررسی قیمت جهانی نقره امروز به نمودار قیمت نقره در ابتدای همین صفحه مراجعه کنید.

از مزایای معامله نقره در فارکس می‌توان به میزان نقدینگی بالا و  هزینه‌های پایین معاملات اشاره کرد.

در 22 آبان 1403، قیمت هر اونس شمش نقره (هر اونس نقره تروی معادل 31/103 گرم با احتساب دلار امروز 68,500 تومان) قیمتی برابر با 2,130,555 تومان دارد.

ریسک‌های معاملات نقره در فارکس شامل نوسانات بازار این فلز، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و نوسانات ارز است.

قیمت نقره 925 امروز 22 آبان 1403 برابر با 80,680 تومان است.

هر پیپ نقره در بازار فارکس معادل ۵۰ دلار در بازار فارکس است.

قیمت نقره به روز با عیار 999 در 22 آبان 1403 برابر با 87,130 تومان است. برای مشاهده نمودار قیمت نقره امروز و قیمت نقره لحظه ای به ابتدای همین صفحه مراجعه کنید.

عوامل زیادی می‌تواند بر قیمت نقره موثر باشند اما مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت نقره عبارت‌اند از:

  • عرضه و تقاضا
  • اخبار و داده‌های اقتصادی
  • نرخ تورم
  • نرخ بهره
  • قدرت دلار آمریکا

قیمت نقره استرلینگ یا نقره 925 در هر گرم برابر با 80,680 تومان است.

بهترین زمان برای معامله نقره در بازار فارکس طی سشن‌های معاملاتی اروپا و آمریکاست که بازار بیشترین فعالیت و نوسان را در آن زمان دارد.

نقره 84 عیار برای ساخت سکه و ظروف نقره استفاده می‌شود که میزان خلوص آن 84 درصد و 16 درصد مابقی فلزات مانند مس و برنج و قلع است تا استحکام و مقاومت بالا رود. قیمت نقره 84 عیار در مرداد 1403 برابر با 73,189 تومان است.

قیمت هر گرم نقره 999 را ضرب در 84 درصد می‌کنیم تا قیمت نقره 84 عیار را به‌دست آوریم.

می‌توانید نمودار قیمت نقره در 10 سال گذشته و آرشیو قیمت نقره را در ابتدای همین صفحه از ایران بروکر با تغییر بازه زمانی، مشاهده کنید. همچنین می‌توانید قیمت نقره به روز را از طریق همین نمودار بررسی کنید.

نماد نقره در فارکس XAGUSD است که XAG، ارز پایه و USD، ارز مظنه است. در واقع در جفت ارز XAGUSD قیمت نقره (ارز پایه) بر اساس قیمت دلار مشخص می‌شود.

نمودار نقره ایران بروکر اطلاعات متنوعی از وضعیت بازار نقره را به کاربران ارائه می‌دهد. از جمله اطلاعاتی که می‌توانید در این نمودار مشاهده کنید، عبارت‌اند از:

  • قیمت لحظه‌ای نقره
  • تحلیل تکنیکال
  • نقاط حمایت و مقاومت
  • نوسانات قیمت
  • اندیکاتورهای مختلف

برای مشاهده و بررسی قیمت لحظه ای نقره جهانی به ابتدای همین صفحه از ایران بروکر رجوع کنید. 

مرتب سازی
صالح ذاکری ۲۵ دی ۱۴۰۲

سلام من نقره بازیافت می کنم سالی حدود ۱۰۰ کیلو نقره دارم ولی متاسفانه همیشه بازار منوچهری ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان پایین تر از قیمت سایت ها هست بازاری غیر از منوچهری دارید به بنده معرفی کنید

سعید سالاری ۱۸ فروردین ۱۴۰۳

سلام کدوم شهر هستید شماره تماس لطف میکنید

حسن ۲۴ فروردین ۱۴۰۳

کدآتی بورس را بگیر ید ونقره را طبق شرایط بورس معامله کنید

علی ۱۱ تیر ۱۴۰۲

چرا هیچ تحلیلی از نقره نمیذارید؟!!!

کارشناس ایران بروکر ۱۲ تیر ۱۴۰۲
پاسخ علی

با تشکر از همراهی شما، در آینده تحلیل این فلز در کنار دیگر نمادها منتشر خواهد شد.