قیمت لحظه‌ای و چارت تحلیل تکنیکال نقره | SILVER

سیگنال اتوماتیک

ابزار فوق به صورت کاملا اتوماتیک بر اساس اندیکاتورهای مختلف به شما پیشنهاد خرید یا فروش می‌دهد. هرچه تعداد اندیکاتورهای بیشتری سیگنال نشان‌داده شده را تایید کنند بهتر است.

هشدار: اکیدا توصیه می‌کنیم به سیگنالهای اتوماتیک اندیکاتورها اکتفا نکنید و صرفا از آنها به عنوان تاییدی بر تحلیل خود استفاده نمایید.

چارت تحلیل تکنیکال

نقره یا Silver چیست؟

اصطلاح نقره به فلز گرانبهایی اطلاق می‌شود که معمولاً در تولید جواهرات، سکه، لوازم الکترونیکی و عکاسی استفاده می‌شود. بالاترین‌ رسانایی الکتریکی را در بین هر فلزی دارد و بنابراین ماده‌ای بسیار ارزشمند است. نقره در بسیاری از فرهنگ‌ها در مراسم سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، و به عنوان جواهرات در مناسبت‌های مهم نیز استفاده می‌شود. بسیاری از سرمایه‌گذاران در دنیا بر روی نقره فیزیکی، یا سایر روش‌های معاملاتی آن، سرمایه‌گذاری‌ می‌کنند.

معامله و نمودار نقره

فلزات گرانبها، فلزاتی هستند که به دلیل کمیاب بودن از ارزش بالایی برخوردارند. این گروه به طور کلی از پلاتین، طلا و نقره تشکیل می‌شوند. اگرچه طلا مورد علاقه اکثر سرمایه‌گذاران است، نقره نیز به دلیل قیمت و کاربرد آن، فلزی است که بسیار مورد توجه است. همانطور که در بالا ذکر شد، نقره معمولاً در تولید جواهرات و سکه، و همچنین در صنعت عکاسی استفاده می‌شود. همچنین یکی از عناصر کلیدی الکترونیک است زیرا دارای بالاترین‌رسانایی نسبت به سایر فلزات است.

بسیاری از شرکت‌های نقره دارای معادن اختصاصی خود هستند، و در آنجا نقره و سایر فلزات گرانبها را استخراج می‌کنند. بیش از ۲۶۶۰۰ تن نقره در سال ۲۰۱۸ حفاری شد. چین، مکزیک و پرو بیشترین میزان نقره را در آن سال استخراج کردند. در همین زمان حدود ۸۷۰ تن نقره از ایالات متحده به دست آمد. بیشتر تولید نقره جهان به عنوان یک محصول جانبی از معادن سرب روی، مس و طلا حاصل می‌شود.

سرمایه‌گذاران و معامله گران، نقره را از طریق بازار‌های کالا خریداری می‌کنند. بازار‌های کالا‌های رایج برای فلزات گرانبها در ژاپن، لندن، اروپا و ایالات متحده وجود دارد.  سرمایه‌گذاران می‌توانند دارایی‌هایی را خریداری کنند که توسط فلز گرانبها پشتیبانی می‌شوند، بدون اینکه نیازی به نگهداری خود نقره داشته باشند، مانند صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF)، سهام در شرکت‌های نقره، و صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک.

نمودار نقره در فارکس

نماد معاملات نقره در بازار فارکس XAGUSD است که در بسیاری از بروکرها نقره به این نام معامله می‌شود. در ابتدای صفحه نمودار نقره در بازار فارکس آورده شده است. معامله‌گرانی که قصد ترید تحلیل و ترید در این نماد را دارند می‌توانند به سادگی با استفاده از نمودار، تحلیل‌های خود را برای این فلز ارزشمند انجام دهند. همچنین در کنار این نمودار نیز ابزار سیگنال نقره قرار دارد که می‌تواند توسط تحلیل اندیکاتورهای مختلف، سیگنال خرید یا فروش را در تایم‌فریم‌های مختلف به معامله‌گران نشان دهد.

عوامل موثر بر قیمت نقره جهانی

قیمت نقره جهانی می‌تواند تحت تاثیر عوامل مختلفی تغییر کند که در زیر به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

  • نرخ تورم: تورم می‌تواند باعث کاهش ارزش پول کاغذی شود که در نتیجه ممکن است تقاضا برای خرید نقره را افزایش دهد و قیمت آن را بالا ببرد. از سوی دیگر، کاهش تورم می تواند موجب کاهش تقاضا و همچنین قیمت این فلز ارزشمند شود.
  • سیاست های بانک مرکزی: سیاست های پولی بانک‌های مرکزی، مانند تصمیم گیری در مورد نرخ بهره، می‌تواند بر تقاضای نقره تاثیر بگذارد.
  • رویدادهای ژئوپلیتیک: تنش‌ها و درگیری‌های سیاسی می‌توانند باعث شوند سرمایه‌گذاران به دارایی‌های امن مانند نقره روی آورند و قیمت آن را بالا ببرند.
  • داده‌های اقتصادی: شاخص‌های اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی، نرخ اشتغال و نرخ بیکاری می‌توانند بر تقاضای نقره و در نتیجه قیمت آن تأثیر داشته باشند.

آیا نقره برای سرمایه‌گذاری مناسب است؟

نقره یک گزینه سرمایه‌گذاری جذاب برای کسانی است که به دنبال دارایی امن هستند. اگرچه نقره می‌تواند در طی زمان نوسان داشته باشد، اما به عنوان یک کالای قابل اعتماد با ارزش ذاتی و بلندمدت در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به عنوان سرمایه ارزشمند در برابر تورم‌های اقتصادی عمل کند.

علاوه بر این، تقاضای نقره به دلیل استفاده از آن در صنایع مختلف مانند الکترونیک، تجهیزات پزشکی و جایگزین انرژی‌های پاک در حال رشد است. در مقایسه با طلا، نقره ارزان‌تر و قابل کنترل‌تر برای فروش است همچنین این فلز پتانسیل بیشتری در بازار صعودی نسبت به دلار دارد.

با این حال، سرمایه‌گذاری در نقره با خطراتی مانند حساسیت آن به تغییرات در صنعت تولید، تغییرات سیاسی و غیرقابل پیش‌بینی بودن به دلیل عواملی مانند تمایل سرمایه‌گذاران و ارزش‌گذاری‌های صنعتی همراه است. سرمایه‌گذاران می‌توانند سکه یا شمش نقره فیزیکی بخرند و یا به طور غیرمستقیم در اوراق بهادار مرتبط با نقره مانند معاملات نقره در فارکس، سرمایه‌گذاری خود را در نقره انجام دهند.

پرسش‌های متداول

برای معامله نقره در بازار فارکس شما می‌توانید پس از افتتاح حساب و واریز وجه در یک بروکر فارکس، نماد XAGUSD را به Market Watch خود اضافه کرده و در آن مشغول معامله شوید.

از مزایای معامله نقره در فارکس می‌توان به میزان نقدینگی بالا و  هزینه‌های پایین معاملات اشاره کرد.

ریسک‌های معاملات نقره در فارکس شامل نوسانات بازار این فلز، ریسک‌های ژئوپلیتیکی و نوسانات ارز است.

هر پیپ نقره در بازار فارکس معادل ۵۰ دلار در بازار فارکس است.

عوامل زیادی می‌تواند بر قیمت نقره موثر باشند اما مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت نقره عبارت‌اند از:

  • عرضه و تقاضا
  • اخبار و داده‌های اقتصادی
  • نرخ تورم
  • نرخ بهره
  • قدرت دلار آمریکا

بهترین زمان برای معامله نقره در بازار فارکس طی سشن‌های معاملاتی اروپا و آمریکاست که بازار بیشترین فعالیت و نوسان را در آن زمان دارد.

مرتب سازی
صالح ذاکری ۲۵ دی ۱۴۰۲

سلام من نقره بازیافت می کنم سالی حدود ۱۰۰ کیلو نقره دارم ولی متاسفانه همیشه بازار منوچهری ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان پایین تر از قیمت سایت ها هست بازاری غیر از منوچهری دارید به بنده معرفی کنید

علی ۱۱ تیر ۱۴۰۲

چرا هیچ تحلیلی از نقره نمیذارید؟!!!

کارشناس ایران بروکر ۱۲ تیر ۱۴۰۲
پاسخ علی

با تشکر از همراهی شما، در آینده تحلیل این فلز در کنار دیگر نمادها منتشر خواهد شد.