مقالات فارکس

چگونه از کلاهبرداران بازار فارکس در امان بمانیم؟

مقالات فارکس

مطالعه در 6 دقیقه

در ادامه سلسله مقالات کلاه‌برداری‌های فارکس، در این مقاله به این پرسش می‌پردازیم که چگونه گرفتار کلاهبرداران بازار فارکس نشویم؟ اگر هنوز موفق به خواندن مقالات قبلی نشده‌اید، می‌توانید آشنایی با روش‌های کلاهبرداری در بازار فارکس را از این صفحه مطالعه نمایید.

آیا واقعا کلاهبرداری در بازار فارکس وجود دارد؟!

در اولین قدم باید بدانیم که:

کلاه‌برداری واقعا در بازار فارکس وجود دارد!

متأسفانه در این بازار آدم‌های واقعا شیادی هستند که با تقلب اموراتشان می‌گذرد. اما بد شانسند، چون شما باهوش و هشیار هستید!

همان طور که می‌دانید تنها راه موفقیت و سودآوری در بازار فارکس این است که از آموزش‌های مقدماتی شروع کنید و کم کم به آموزش‌های سطح بالاتر برسید و در کنارش کسب تجربه هم داشته باشید.

حالا جملات زیر را سه بار با صدای بلند تکرار کنید:

«من گرفتار ربات‌هایی که به دروغ می‌گویند ریسکی ندارند، نمی‌شوم! من گول تبلیغاتی را که ادعا می‌کنند به طور تضمیمنی سرمایه‌ام را برمی‌گردانند، نمی‌خورم! تنبلی نمی‌کنم و اجازه نمی‌دهم شخص دیگری با سرمایه من معامله کند!»

در ادامه به چند تا از پرسش‌های پرتکرار مخاطبان می‌پردازیم

پرسش: چگونه می‌توانم از خودم در برابر کلاهبرداران بازار فارکس محافظت کنم؟

پاسخ: خیلی کار سختی نیست. کافی است آموزش ببینید و یاد بگیرید و به دانشتان اضافه کنید. هوشیار و آگاه باشید. ترفندهای کلاه‌بردارها را بشناسید. به خاطر داشته باشید که اگر چیزی خیلی خوب بود و کامل به نظر می‌رسید، یک جای کارش می‌لنگد.

اگر به چیزی شک دارید قبل از انجام دادن آن با یک شخص آگاه مشورت کنید. کارشناسان ایران بروکر همیشه در دسترس شما هستند.

پرسش: چگونه یک بروکر فارکس را انتخاب کنم؟

پاسخ: اولین و مهم‌ترین قدم این است که وضعیت رگولاتوری بروکر را بررسی کنید و مطمئن شوید که بروکر تحت نظارت یک نهاد نظارتی معتبر است. تحقیق کنید و تحقیق کنید و تحقیق کنید. همه اطلاعات مورد نظر برای بررسی اعتبار بروکرتان را می‌توانید از صفحه رگولاتوری‌های فارکس مشاهده کنید.

اما اگر تجربه کمتری دارید نگران نباشید. ما همه جزئیات بروکرها را بررسی و در صفحه لیست بروکرهای فارکس منتشر کرده‌ایم.

همچنین به شما پیشنهاد می‌کنم مجموعه آموزشی ساز و کار بروکرهای فارکس را مطالعه کنید تا با نحوه کار بروکرها به طور کامل آشنا شوید. می‌توانید اولین درس مربوط به آن را از طریق این مقاله مشاهده نمایید.

پرسش: آیا به سیستم های مدیریت حساب در فارکس اعتماد کنیم؟

پاسخ: اگر خودتان مدیر حساب‌تان هستید، بله! اگر نه، من جای شما باشم، خیلی احتیاط می‌کنم. اما اگر تصمیم‌تان را گرفته‌اید و روی آن اصرار دارید، پیشینه و سوابق شخصی که قصد سپردن حسابتان به آن را دارید، بررسی کنید. همچنین مطمئن شوید که شخص موردنظرتان مجوزهای و گواهینامه‌های مناسب را دارد.

باید این مورد را نیز بررسی کنید که فعالیت‌های فارکس شخص مورد نظر تحت‌ نظارت است یا خیر و اگر بله، مجوزهای لازم را از کجا گرفته است. اگر هم این شخص تحت‌ نظارت نباشد، احتیاط کنید، ممکن است اعتماد به چنین شخصی خطرات زیادی برای شما داشته باشد.

همچنین می‌توانید به مقاله «مراقب سپردن مدیریت حساب فارکس خود به دیگران باشید!» مراجعه کنید و بیشتر در مورد حساب‌های مدیریت‌ شده فارکس مطالعه کنید.

پرسش: آیا ربات‌ها فارکس سودآور هستند؟

پاسخ: ممکن است سودآور باشند اما از آنجا که این ربات‌ها را برای شرایط خاصی طراحی می‌کنند، میزان سودآوری‌شان و مدت زمان سودآوری‌شان به شرایط بازار بستگی دارد.

ربات‌ها هم مثل معامله‌گران ممکن است دوره‌های سودآوری طولانی داشته باشند و یک دوره‌ای هم معاملات پشت سر هم ضررده داشته باشند، ممکن هم هست بین سود و ضرر در نوسان باشند.

فقط یک نکته را به ذهن بسپارید: فکر نکنید این ربات‌ها مثل این است که دکمه‌شان را روشن کنید و فکر کنید کار شما تمام است و همه کارها را ربات انجام می‌دهد، بلکه باید آنها را به دقت رصد و نظارت کرد.

پرسش: اگر مشکوک به کلاه‌برداری و تقلب شدم، با چه کسی باید تماس بگیرم؟

پاسخ: اگر شرایط معامله‌گران ایرانی مانند دیگر مردم دنیا بود، به راحتی می‌توانستید با نهاد نظارتی بروکرتان تماس گرفته و گزارشات تخلف و کلاهبرداری را به آنها اعلام کنید! اما متاسفانه در حال حاضر این شرایط محیا نیست.

اما نگران نباشید، شما می‌توانید در هر زمان که مورد کلاهبرداری قرار گرفتید، یا به فعالیت بروکری مشکوک شدید، از طریق لینک گزارش تخلف وبسایت ایران بروکر مدارک خود را برای ما ارسال نمایید. ما پس از بررسی آنها را در وبسایت منتشر خواهیم کرد.

اما اگر در خارج از ایران زندگی می‌کنید می‌توانید بسته به محل زندگی خود، با سازمان‌های نظارتی مربوطه تماس بگیرید.

ایالات متحده:

CFTC: به این لینک مراجعه کنید.

NFA: به این لینک مراجعه کنید.

انگلستان:

FCA: به این لینک مراجعه کنید.

ActionFraud (مرکز ملی گزارش‌دهی کلاه‌برداری و جرائم اینترنتی بریتانیا): به این لینک مراجعه کنید.

استرالیا:

ASIC: به این لینک مراجعه کنید.

قبرس:

CySEC: به این لینک مراجعه کنید.

سنگاپور:

MAS: به این لینک مراجعه کنید.

همچنین می‌توانید به مطلب «همه چیز درباره رگوله و رگولاتوری بروکرهای فارکس» در سایت ایران بروکر مراجعه کنید و لیست سازمان‌های رگولاتوری کشورهای مختلف را به همراه لینک هر کدام مشاهده نمایید.

پرسش: چگونه می‌توانم در فارکس صد در صد سود داشته باشم؟

پاسخ: هر موقع توانستید یک است تک‌شاخ پیدا کنید، ابزاری هم برای رسیدن به سود صد در صد در فارکس می‌توانید پیدا کنید!

کلاهبرداران بازار فارکس

فراموش نکنید که در بازار فارکس کلاه‌برداری و تقلب وجود دارد.

هوشیار باشید و سرمایه‌ای را که به سختی به دست آورده‌اید، سفت بچسبید.

اما نترسید چون شرکت‌های قانونی و معتبر نیز در بازار فارکس مشغول فعالیتند.

اگر می‌خواهید با یکی از این شرکت‌ها کار کنید، اول مطمئن شوید که تحقیقات و بررسی‌ها را به خوبی انجام داده‌اید.

اگر پرسشی دارید، در کامنت آن را مطرح کنید، هم کارشناسان ما در سایت ایران بروکر شما را راهنمایی می‌کنند هم می‌توانید از تجربه سایر معامله‌‌گران استفاده کنید.

انبوهی از اطلاعات در اینترنت وجود دارد، آن ها را مطالعه کنید، کارهایی را که لازم است انجام دهید، از فکرتان استفاده کنید و مطمئن باشید اگر همه این کارها را انجام دادید، به مشکلی بر نمی‌خورید.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید

مرتب سازی
سلطانی ۲۲ فروردین ۱۴۰۲

عالی