در حالی که بازار منتظر انتشار گزارش تورم آمریکا در روز چهارشنبه است، ارزش دلار به طور نسبی ثابت مانده است. با این حال، در مقابل ارز ژاپنی (ین) ارزش پیدا کرده است، زیرا معاملهگران به بیانات رئیس بانک مرکزی ژاپن در مورد پایان احتمالی سیاست نرخ بهره منفی در این کشور توجه کردهاند. به این ترتیب، ارز دلار نسبت به ین تقریباً ۰/۲ درصد افزایش یافت و به سطح ۱۴۷/۳۹ رسید. این افزایش ناشی از تاثیرگذاری بیانات کازوئو اوئدا، رئیس بانک ژاپن در آخرین هفته بوده است.
آلوین تان، تحلیلگر RBC Capital Markets، بیان داشت که سرمایهگذاران به اندازه کافی زمان داشتهاند تا بیانات اوئدا را بررسی کنند. او تأکید کرد که اظهارات اوئدا مشروط بوده و هیچ تدابیر جدی را نشان نداده است.
علیرغم آغاز چرخه افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در مارس ۲۰۲۲، ین نسبت به دلار تحت فشار باقی مانده است، به علت تفاوت مستمر بانک مرکزی ژاپن با بانکهای مرکزی دیگر جهان. بر اساس دادههای جدید، نرخ تورم عمدهفروشی در ژاپن برای هشتمین ماه متوالی در ماه اوت کاهش یافت، اما با توجه به ۳/۲ درصد، همچنان بالاتر از هدف ۲ درصدی بانک مرکزی است. به همین ترتیب، ارزش دلار قوی باقی مانده است و معاملهگران به دادههای تورم ایالات متحده توجه ویژهای دارند.
شاخص دلار آمریکا پس از بهبود از پایینترین سطح یک هفته در روز دوشنبه، در سطح ۱۰۴/۷ ثابت ماند. دادههای قریبالوقوع شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) در ماه اوت در ایالات متحده بسیار مورد توجه بازار است. پیشبینی میشود که CPI کل با افزایش ۰/۶ درصد، که افزایش قابل توجهی نسبت به ۰/۲ درصد در دوره قبلی است، منتشر شود. به گفته تینا تنگ از CMC Markets، فدرال رزرو احتمالاً در این سال نرخ بهره را مجدداً افزایش خواهد داد.
یورو علیرغم رسیدن به بالاترین سطح یک هفته با ارزش ۱/۰۷۷۷ دلار، در سطح ۱/۰۷۵۳ دلار ثابت ماند. پیش از تصمیمات سیاست پولی بانک مرکزی اروپا (ECB)، بازار انتظارات خود را در مورد افزایش نرخ بهره تغییر داده است. به گفته یک منبع آگاه، بانک مرکزی اروپا انتظار دارد که نرخ تورم در منطقه یورو در سال آینده بیش از ۳ درصد باقی بماند، که دلیل محکمی برای افزایش نرخ بهره خواهد بود.
پوند با ۰/۰۵ درصد کاهش به سطح ۱/۲۴۸۹ دلار رسید، در حالی که دلار استرالیای با ۰/۰۳ درصد کاهش به سطح ۰/۶۴۰۸ دلار رسید.