آموزش بازارهای مالی

7 باید و نباید برای میلیاردر شدن!

آموزش بازارهای مالی

مطالعه در 7 دقیقه

میلیاردر شدن هدفی رویایی است که تقریبا همه دوست دارند به آن برسند، اما شاید برای همه دست‌یافتنی نباشد!برخی رسیدن به این هدف را مستلزم داشتن ثروت پدری، شانس و یا بدست آوردن یک فرصت طلایی می‌دانند.

اما برخی دیگر بر این باورند که با پذیرش ریسک‌های حساب شده، داشتن خلاقیت و استعداد شخصی و آموزش دیدن، می‌توانند سرمایه خود را به نحو مطلوب به کار گیرند و رشد بدهند.

از سوی دیگر، برخی به دلیل نداشتن برنامه بلندمدت یا عجله داشتن برای ثروتمند شدن، فرصت موفقیت را از دست می‌دهند. با استفاده از تمرکز، نظم و چارچوب‌های مناسب، می‌توانید احتمال موفقیت خود در بازارهای مالی را افزایش دهید.

راه های میلیاردر شدن

چند نکته درباره میلیاردر شدن!

میلیاردر‌ها اغلب می‌توانند به دو دسته تقسیم شوند: کسانی که چیز جدیدی اختراع کرده‌اند. یا کسانی که کارها را بهتر از دیگران انجام می‌دهند.

  • میلیاردر شدن به یک اخلاق کاری افراطی نیاز دارد و در اکثر مواقع کمی صبر لازم است.
  • میلیاردر‌ها همیشه در حال یادگیری هستند و اگر فرصت داشته باشید از آن‌ها سوالی بپرسید، تقریبا همیشه می‌گویند که آن‌ها دانش‌آموز هستند، نه معلم!
  • رایج‌ترین ویژگی در بین میلیاردر‌ها داشتن پشتکار و امتناع از تسلیم شدن است.

در ادامه به چند باید و نباید برای میلیاردر شدن اشاره خواهیم کرد.

4 کاری که برای میلیاردر شدن باید انجام دهید!

ابتدا به نکاتی اشاره می‌کنیم که برای میلیاردر شدن باید انجام دهید!

اختراع کنید!

اختراع یک مسیر چالش برانگیز است. اما اگر هوشمندی لازم برای طراحی، ثبت اختراع، تولید و بازاریابی محصولی را دارید که مردم به آن نیاز دارند، می‌توانید زندگی میلیاردی را برای آینده خود بسازید.

اختراعات موفق لزوما اقلام پیچیده یا پیشرفته نیستند، اما می‌توانند شرایط موجود را بهبود بخشند. حتی می‌توانید چیزهایی را اختراع کنید که قبلا اختراع شدند اما شما عملکرد آنها را بهبود می‌بخشید! به عنوان مثال، جیمز دایسون جاروبرقی را اختراع کرد و جیانفرانکو زاکای جاروبرقی بهتری از قبلی اختراع کرد!

نوآوری داشته باشید!

نوآوری یعنی هنر شناسایی بازار اصلی و یافتن راهی خلاقانه برای بهبود شرایط فعلی است.

نوآوران موفق نیاز‌ها و خواسته‌های واقعی مشتری را شناسایی می‌کنند و با محصول یا خدماتی هوشمندتر، بهتر و کارآمدتر، آن‌ها را برآورده می‌کنند.

دیگران ممکن است کسب و کاری ایجاد کنند که به روشی متفاوت عمل کند تا از بقیه متمایز شود. بنیانگذار IKEA (یک فروشگاه زنجیره‌ای مبلمان و لوازم منزل)، اینگوار کامپراد، نمونه‌ای عالی از کسی است که از نوآوری در جهت کسب سود میلیاردی استفاده کرده است.

شاید فروش مبلمان بازار جذابی به نظر نرسد. با این حال، رویکرد این فروشگاه زنجیره‌ای برای ارائه چیدمان منزل به صورت کامل با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی، باعث گسترش شعبات زیاد آن در جهان شده است.

سرمایه‌گذاری کنید!

وارن بافت، یکی از میلیاردرهای موفق جهان، به خاطر بکارگیری روش‌های کم هزینه و سرمایه‌گذاری‌های هوشمندانه‌اش مشهور است. البته سرمایه‌گذاری نیازمند اندکی سرمایه اولیه دارد. همچنین نیاز به بینش دقیق و درک شرایط بازار دارد تا سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای انجام دهید که منجر به ضرر نشود.

بسیاری از افراد از سرمایه‌گذاری ترس دارند و ترجیح می‌دهند پول خود را در بانک نگه دارند! قطعا این افراد در آینده جز میلیاردرها نخواهند بود!

کارآفرین باشید!

سومین گزینه برای میلیاردر شدن، سنت قدیمی کارآفرینی است. راه‌اندازی یک کسب و کار و رسیدن به موفقیت همیشه آسان نیست. با این حال، برای کسانی که استعداد و توانایی شناسایی استارت آپ‌های با پتانسیل بالا را دارند، کارآفرینی می‌تواند وسیله‌ای برای رسیدن به ثروت زیاد باشد.

کارآفرینان میلیاردر ممکن است به یکی از روش‌های زیر کار کنند:

  • ارائه یک‌ ایده عالی و ادامه آن در تمام مسیر(مانند بیل گیتس و مایکروسافت)
  • شناسایی‌ایده خوب دیگران و سرمایه‌گذاری اولیه روی آن

هر دو این گزینه‌ها راه‌های مناسبی برای رسیدن به موفقیت هستند و می‌تواند به شما در میلیاردر شدن کمک کند.

میلیاردر شدن

3 کاری که مانع میلیاردر شدن شما می‌شوند!

حالا که با بایدهای میلیاردر شده آشنا شدید، بیایید نگاهی به کارهایی که نباید در این مسیر انجام دهیم آشنا شویم.

فکر نکن همه چیز را می‌دانی!

لحظه‌ای که فکر می‌کنید دیگر چیزی برای یادگیری باقی نمانده و شما همه چیز را می‌دانید، لحظه‌ای است که پتانسیل خود را برای میلیاردر شدن از بین می‌برید!

این موضوع در مواردی که علاقه‌مند هستید تا ثروت خود را از طریق اختراع یا نوآوری به دست‌آورید، بیشتر صدق می‌کند! شما همواره باید کنجکاو، ذهن خلاق و در حال آموزش باشید.

این ویژگی‌ها به شما اجازه می‌دهند که به روش‌های قدیمی، به شیوه‌ای جدید نگاه کنید. اینجاست که از کسانی که فقط از آموزه‌های قدیمی استفاده می‌کنند، جلو می‌زنید!

سرمایه‌گذاری‌های پر زرق و برق انجام دهید!

آیا برای شما پیش آمده که اطرافیانتان به شما پیشنهاد بدهد که فلان ارز دیجیتال را بخر تا در یکماه میلیاردر شوی؟ یا در فلان سایت سرمایه گذاری کن تا در پایان سال میلیاردها پول بدست بیاوری؟

یکی از دام‌هایی که در مسیر میلیاردر شدن افراد موفق وجود دارد، این است که بخواهند یک‌شبه ثروتمند شوند و یا در جایی سرمایه گذاری کنند که سودش با عقل جور در نمی‌آید!

سرمایه‌گذاران موفق که میلیارد‌ها درآمد کسب می‌کنند، برای سرگرمی در جایی سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و همچنین از انتخاب‌های پرخطر و پرریسک اجتناب می‌کنند. اافراد موفق در سرمایه‌گذاری‌هایی شرکت می‌کنند که پتانسیل طولانی‌مدت و بازدهی عالی داشته باشند.

املاک و مستغلات، انرژی، فولاد، مخابرات، داروسازی و انرژی از جمله گزینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری بلند مدت هستند.

در طرف دیگر، برخی سرمایه‌گذاری‌هایی که از فناوری پیشرفته و جذاب استفاده می‌کنند (مانند ارزهای دیجیتال)، ممکن است سود بالایی داشته باشند اما بسیار پرریسک و پرخطر هستند. در واقع این ابزارها همانطور که می‌توانند به میلیاردر شدن شما کمک کنند، به همان اندازه می‌توانند باعث ورشکستگی شما نیز بشوند!

زود تسلیم نشوید!

اگر از کارآفرینانی که موفق بودند سوال کنید، خواهید دید که همه آنها بر این باورند که موفقیت یک شبه به دست نمی‌آید!

یک‌ایده تجاری ممکن است نتیجه‌ای نداشته باشد و شکست بخورد، اما‌ ایده بعدی شما ممکن موفق باشد! ساختن هر چیزی از صفر کار آسانی نیست، به خصوص اگر هدف شما میلیاردر شدن باشد، اما اگر عجله نکنید و دست از تلاش بر ندارید، در نهایت موفقیت از آن شماست!

میلیاردر شدن

اولین میلیاردر آمریکا چه کسی بود؟ سخن پایانی

در سال ۱۹۱۶ گزارش شد، جان دی. راکفلر ممکن است اولین میلیاردر آمریکا بوده باشد. با این حال، مورخانی وجود دارند که این موضوع را رد می‌کنند و می‌گویند که راکفلر نزدیک میلیاردر شدن بود اما در نهایت ثروتش به میلیارد نرسید. آنها می‌گویند هنری فورد اولین میلیاردر تاریخ آمریکا بود.

ما تلاش کردیم در این مطلب به شما بگوییم که برای میلیاردر شدن لزوما نیاز به سرمایه کلان ندارید و میتوانید با داشتن استراتژی مشخص، رعایت نظم، داشتن هدف، صبر و تلاش به اهداف خود برسید.

نظر شما چیست؟! تجربه خودتان را در پایین همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید