قیمت لحظه‌ای و چارت تحلیل تکنیکال شاخص دلار | The U.S. Dollar Index

چارت تحلیل تکنیکال
سیگنال اتوماتیک

ابزار فوق به صورت کاملا اتوماتیک بر اساس اندیکاتورهای مختلف به شما پیشنهاد خرید یا فروش می‌دهد. هرچه تعداد اندیکاتورهای بیشتری سیگنال نشان‌داده شده را تایید کنند بهتر است.

هشدار: اکیدا توصیه می‌کنیم به سیگنالهای اتوماتیک اندیکاتورها اکتفا نکنید و صرفا از آنها به عنوان تاییدی بر تحلیل خود استفاده نمایید.

چارت تحلیل تکنیکال

آخرین تحلیل‌ تکنیکال شاخص دلار

پیش بینی قیمتی شاخص دلار

تحلیل تکنیکال شاخص دلار | بررسی رویدادهای اقتصادی هفته پیش‌رو

جدای از مسائل ژئوپلیتیکی منطقه، مهم‌ترین رویدادهای اقتصادی هفته پیش رو برای شاخص دلار عبارتند از:

رشد تورم و افزایش ارزش دلار

افزایش تورم: داده‌های CPI ایالات متحده نشان داد که تورم در ماه مارس دوباره شتاب گرفته که منجر به تقویت دلار در چند هفته گذشته شده است.

سیاست‌های پولی محتاطانه: اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو، از جمله جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، مبنی بر عدم وجود فوریت برای کاهش نرخ بهره و همچنین انتشار داده‌های قوی‌تر از حد انتظار شاخص خرده‌فروشی، انتظارات برای کاهش نرخ بهره در سال جاری را کاهش داده است.

کاهش انتظارات مربوط به کاهش نرخ بهره: سرمایه‌گذاران اکنون پیش‌بینی می‌کنند که فدرال رزرو تنها نرخ بهره را به میزان 0.42 درصد کاهش دهد، در حالی که پیش‌بینی قبلی 0.75 درصد بود.

رویدادهای مهم اقتصادی

اولین برآورد تولید ناخالص داخلی برای سه ماهه اول: این رقم که روز پنجشنبه منتشر می‌شود، نشان‌دهنده رشد اقتصادی ایالات متحده در ابتدای سال جاری خواهد بود. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که اقتصاد با رشدی معادل 2.9 درصد به روند صعودی خود ادامه داده است.

شاخص خالص بهای PCE ماه مارس: این شاخص که روز جمعه منتشر می‌شود، به عنوان معیاری برای سنجش تورم در نظر گرفته می‌شود. ثبات قیمت‌ها در ماه مارس می‌تواند نشان‌دهنده خطرات تورمی باشد.

شاخص PMI اولیه S&P Global ماه آوریل: این شاخص که روز سه شنبه منتشر می‌شود، تصویری از فعالیت بخش تولید در ایالات متحده ارائه می‌دهد و به عنوان شاخصی برای سلامت کلی اقتصاد تلقی می‌شود.

تحلیل تکنیکال شاخص دلار

همانطور که در تحلیل‌های قبلی اشاره شد، شاخص دلار گامی بلندی برای صعود برداشته و پس از عبور از سطح قیمتی ۱۰۵، اکنون در حال نزدیک شدن به نقطه مقاومتی ۱۰۷ است.

در حال حاضر منتظر واکنش قیمت به ناحیه حمایتی 107 هستیم. شکست این سطح حمایتی می‌تواند قیمت را به سطح فیبوناچی بعدی در جهت بالا هدایت کند.

چارت روزانه شاخص دلار

هیچ تحلیل قطعی در مورد بازارهای مالی وجود ندارد. تمامی موارد ذکر شده صرفاً به منظور اطلاع‌رسانی منتشر گردیده و این مطلب هیچ‌گونه پیشنهاد خرید یا فروشی برای معامله‌گران محسوب نمی‌شود. افراد باید نسبت به ریسک‌های ذاتی بازارهای مالی آگاهی داشته باشند و قبل از اقدام به هرگونه سرمایه‌گذاری از تصمیم خود مطمئن شوند. ایران بروکر نسبت به ضرر و زیان احتمالی شما هیچگونه مسئولیتی را نمی‌پذیرد.

شاخص دلار آمریکا، که اغلب تحت عنوان USDX شناخته می‌شود، یک معیار سنجش بسیار مهم در دنیا معاملۀ ارز است. شاخص دلار آمریکا یک معیار است برای سنجش ارزش دلار آمریکا در برابر یک سبد متشکل از ارز‌های خارجی که با دقت انتخاب شده‌اند. 

شاخص دلار آمریکا چیست؟

با بیان ساده توضیح خواهیم داد که شاخص دلار آمریکا چیست. شاخص دلار آمریکا که بطور اختصاری USDX نامیده می‌شود، یک معیار خاص برای سنجش میزان قدرت و ضعف دلار آمریکا در مقایسه با سایر ارز‌های مهم جهان است.

فرض کنید که دارای گروهی از ارز‌های مختلف مانند یورو، ین ژاپن، پوند انگلیس و غیره هستید. USDX این ارز‌ها را گردآوری می‌کند و با محاسبۀ یک میانگین به ما نشان می‌دهد که دلار آمریکا در دنیای پول عملکرد خوبی دارد یا خیر.

چرا شاخص دلار آمریکا مهم است؟ شاخص دلار آمریکا به ما کمک می‌کند بتوانیم در یک قاب تصویر بزرگ نحوۀ عملکرد دلار آمریکا را مشاهده کنیم. هرگاه USDX رشد کند، معنایش این است که دلار آمریکا در حال قوی‌تر شدن در برابر سایر ارز‌ها است. اگر USDX ریزش پیدا کند معنایش این است که دلار آمریکا در حال ضعیف‌تر شدن است.  

این معلومات برای افرادی که معاملۀ ارز انجام می‌دهند، در سهام سرمایه‌گذاری می‌کنند یا حتی در کسب و کار‌های بین‌المللی فعالیت دارند بسیار مفید است. به این ترتیب، شاخص دلار آمریکا، یک ابزار مفید برای ما است زیرا کمک می‌کند متوجۀ عملکرد دلار آمریکا در بازار جهانی پول باشیم.

مثالی از معنای شاخص دلار آمریکا

فرض کنید که شما یک معامله‌گر هستید که ارز‌ها را معامله می‌کنید. شما به شاخص دلار آمریکا (USDX) نگاه می‌کنید تا ببینید که دلار آمریکا در مقایسه با سایر ارز‌های اصلی مانند یورو، ین ژاپن و پوند انگلیس چه عملکردی دارد.

فرض کنیم که بعد از مشاهدۀ USDX متوجه می‌شوید شاخص دلار چند هفتۀ متوالی رشد داشته است. معنایش این است که دلار آمریکا، بطور میانگین، در برابر سایر ارز‌ها قوی‌تر شده است.

حالا فرض کنیم که قصد دارید مقداری دلار آمریکا بخرید. رشد USDX باعث می‌شود که با اطمینان بیشتری تصمیم برای خرید بگیرید زیرا این شاخص نشان می‌دهد که دلار آمریکا در حال تقویت شدن است. از طرف دیگر، اگر ببینید که USDX در حال ریزش است، معنایش این است که دلار آمریکا در مقایسه با سایر ارز‌ها در حال ضعیف‌تر شدن است. شما در این حالت نیز می‌توانید به خرید دلار فکر کنید زیرا در مبادلات جهانی ارزش‌اش کاهش پیدا کرده است.

نحوۀ معاملۀ شاخص دلار آمریکا

  1. یک پلتفرم معاملاتی انتخاب کنید. شما باید به یک پلتفرم معاملاتی یا یک کارگزار که امکان معاملۀ USDX را فراهم می‌کند دسترسی داشته باشید. در هنگام معاملۀ پلتفرم باید به نکاتی مانند کارمزد‌هایی که از شما گرفته می‌شوند، امکاناتی که در اختیارتان قرار داده می‌شوند و سطح پیشتیبانی مشتریان توجه داشته باشید.
  2. شرایط بازار را تحلیل کنید. قبل از انجام معامله باید شرایط بازار را تحلیل کنید. تحلیل عبارت است از مطالعۀ نمودار‌ها، استفاده از تحلیل بنیادی و تکنیکی، توجه به رویداد‌های اقتصادی تأثیرگذار بر دلار آمریکا و سایر ارز‌های موجود در شاخص.
  3. استراتژی معاملاتی‌تان را انتخاب کنید. استراتژی‌های معاملاتی بسیار مختلفی وجود دارند که می‌توان از آن‌ها برای معاملۀ USDX استفاده کرد. برخی از متداول‌ترین استراتژی‌ها عبارتند از معاملۀ روزانه، نوسانگیری و معاملۀ پوزیشن. بهترین استراتژی برای شما به شیوۀ معاملاتی‌تان و به میزان تحمل‌تان برای ریسک بستگی دارد.
  4. ریسک‌تان را مدیریت کنید. مدیریت ریسک در هنگام معاملۀ USDX مهم است. برای مدیریت ریسک باید سفارش‌های توقف ضرر و کسب سود ثبت کنید تا زیان های‌تان محدود و سودهای‌تان تضمین شوند. ضمن اینکه هرگز نباید بیشتر از حد تحمل‌تان برای ضرر، ریسک کنید.
  5. معامله را شروع کنید. بعد از انتخاب استراتژی معاملاتی‌تان و انجام مدیریت ریسک می‌توانید معامله را شروع کنید. بسته به چشم انداز موجود در بازار می‌تواند معاملۀ خرید (لانگ) یا معاملۀ فروش (شورت) باز کنید.
  6. معاملات‌تان را کنترل کنید. بسیار مهم است که معاملاتی که باز کرده‌اید را به دقت زیر نظر داشته باشید تا اگر شرایط بازار تغییر کردند یا ایدۀ اولیه‌تان برای انجام معامله اعتبارش را از دست دهد بتوانید معاملات‌تان را با شرایط جدید تطبیق دهید و یا اینکه از بازار خارج شوید.
  7. در جریان اخبار باشید. بسیار مهم است که در جریان آخرین رویداد‌ها و اخبار تأثیرگذار بر دلار آمریکا و ارز‌های موجود در شاخص دلار باشید. این اخبار و رویداد‌ها شامل گزارش‌های اقتصادی، تصمیم‌های بانک‌های مرکزی و رویداد‌های جغرافیای سیاسی می‌شوند.
  8. همیشه در حال یادگیری باشید. معامله یک مهارت است که به پیشرفت و یادگیری مداوم نیاز دارد. همیشه مطالعه کنید و استراتژی معاملاتی‌تان را ارتقا دهید.
  9. در یک حساب معاملاتی مجازی تمرین کنید. اگر تازه کار هستید و یا اینکه می‌خواهید یک استراتژی جدید را آزمایش کنید، در یک حساب مجازی معامله کنید. به این ترتیب می‌توانید بدون به خطر انداختن پول واقعی‌تان، معامله را تمرین کنید.

با دقت معامله‌تان را زیر نظر می‌گیرید و اگر لازم باشد وضعیت معاملات‌تان را با شرایط جدید بازار تطبیق می‌دهید. قیمت USDX افزایش پیدا می‌کند و به ۱۰۵. ۰۰ می‌رسد و تصمیم می‌گیرید که معامله‌تان را ببندید. ۵۰۰ واحد معادل ۵۰۰ دلار در هر قرارداد سود می‌کنید.

در اینجا نمودار قیمت USDX را مشاهده می‌کنید:

همانطوریکه مشاهده می‌کنید، قیمت USDX به آن مقدار که انتظار داشتید رشد نکرد. سفارش توقف ضرر اجرا نشد و بجای آن سفارش کسب سود اجرا شد و به ازای هر قرارداد ۵۰۰ دلار سود کردید.

این فقط یک مثال بود از نحوۀ معاملۀ USDX. روش‌های زیاد دیگری هم برای معاملۀ این ابزار وجود دارند. بهترین روش معامله به سبک معاملاتی خودتان و تحمل‌تان برای ریسک بستگی دارد.

چه ارز‌هایی در شاخص USDX وجود دارند؟

شاخص دلار آمریکا (USDX) معیاری است برای سنجش ارزش دلار آمریکا در برابر سبدی متشکل از شش ارز اصلی:

  1. یورو (EUR): یورو ارز رسمی منطقۀ یورو است. ۱۹ کشور از ۲۷ کشور اتحادیۀ اروپا عضو منطقۀ یورو هستند. یورو پرمعامله‌ترین ارز جهان است که بیشترین وزن را در شاخص دلار آمریکا دارد.
  2. ین ژاپن (JPY): ین ژاپن ارز رسمی کشور ژاپن است و یکی دیگر از بخش‌های USDX محسوب می‌شود.
  3. پوند انگلیس (GBP): پوند انگلیس که تحت عنوان استرلینگ پوند هم شناخته می‌شود، ارز رسمی بریتانیا است و در شاخص دلار آمریکا وجود دارد.
  4. دلار کانادا (CAD): دلار کانادا ارز رسمی کانادا است و یکی از بخش‌های USDX محسوب می‌شود.
  5. کرونای سوئد (SEK): کرونای سوئد ارز رسمی سوئد است که در شاخص دلار کمترین وزن را دارد.
  6. فرانک سوئیس ارز رسمی سوئیس است و یکی از بخش‌های USDX محسوب می‌شود.

وزن‌های این ارز‌ها در USDX توسط اهمیت تجارت‌شان با ایالات متحده تعیین می‌شود. یورو بیشترین وزن را دارد زیرا پرمعامله‌ترین ارز در جهان است. ین ژاپن در رتبۀ بعدی قرار دارد زیرا دومین ارز پرمعامله در جهان است. پوند انگلیس، دلار کانادا، کرونای سوئد و فرانک سوئیس وزن‌های کمتری دارند زیرا در مقایسه با ین ژاپن و یورو کمتر معامله می‌شوند.