معرفی رمزارزها

معرفی ارز دیجیتال بایننس کوین (BNB)

معرفی رمزارزها

مطالعه در 9 دقیقه

ارز دیجیتال بایننس کوین در سال 2017 توسط صرافی بایننس ایجاد و معرفی شد. در ابتدا این ارز دیجیتال روی استاندارد ERC-20 در بلاک چین اتریوم راه‌اندازی شد و به‌عنوان یک ابزار مبادله در پلتفرم بایننس مورداستفاده قرار گرفت. در حال حاضر نیز از این ارز دیجیتال برای پرداخت هزینه‌های معاملات در صرافی متمرکز بایننس و همین‌طور پلتفرم غیرمتمرکز (DEX) آن استفاده می‌شود.

کاربردهای ارز دیجیتال بایننس کوین

ارز دیجیتال بایننس کوین (BNB) باهدف ایجاد راه‌حلی برای کاهش میزان کارمزدهای مربوط به خریدوفروش ارزهای دیجیتال در صرافی‌های متمرکز ایجاد شد. اگر کاربران از BNB برای پرداخت کارمزدها استفاده کنند، تخفیف‌های قابل‌توجهی دریافت خواهند کرد. هرچند باگذشت زمان میزان تخفیف کاهش پیدا می‌کند، اما همچنان انگیزه موردنیاز در کاربران برای استفاده از آن وجود خواهد داشت.

این ارز دیجیتال علاوه بر اینکه به‌عنوان وسیله مبادله در صرافی بایننس مورداستفاده قرار می‌گیرد، کاربردهای دیگری نیز دارد. به‌عنوان یکی از کاربردهای ارز دیجیتال بایننس کوین می‌توان به لانچ پد بایننس که بستری برای جمع‌آوری سرمایه موردنیاز برای راه‌اندازی پروژه‌های جدید است، اشاره کرد. به‌این‌ترتیب از این ارز دیجیتال برای عرضه اولیه توکن یا ICO استفاده می‌شود. همچنین از این ارز دیجیتال برای تقویت بنیاد خیریه بایننس استفاده می‌شود.

بایننس کوین

از دیگر موارد استفاده ارز دیجیتال بایننس کوین می‌توان به کاربرد آن در فضای مالی غیرمتمرکز (DeFi) اشاره کرد. از این رمزارز به‌عنوان وثیقه برای دریافت وام از پلتفرم‌های دیفای و وسیله پرداخت محصولات و خدمات دیفای استفاده می‌شود.

بایننس توجه ویژه‌ای به پروژه‌های دیفای دارد و در این فضا سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی انجام داده که می‌توان بایننس کوین را به‌عنوان یک استراتژی کلیدی برای حضور بایننس در فضای دیفای دانست.

علاوه بر موارد گفته شده، قیمت BNB از زمان معرفی تاکنون عملکرد خوبی در بازار ارزهای دیجیتال ثبت کرده و قیمت آن از زمان ایجاد به شکل قابل‌توجهی افزایش پیدا کرده است.

البته دلیل رشد قیمت این رمزارز رشد پلتفرم بایننس و افزایش پذیرش آن به‌عنوان یک رسانه مبادله، توسط جامعه ارزهای دیجیتال است. یکی دیگر از دلایل رشد قیمت BNB را می‌توان گسترش کاربرد و افزایش استفاده از آن در فضای دیفای دانست.

این ارز دیجیتال در ابتدا روی بلاکچین اتریوم قرار داشت ولی پس از مدتی و پس از راه‌اندازی بلاکچین بایننس، به این شبکه منتقل شد. این رمزارز را می‌توان راهکاری برای کارمزدهای زیاد در شبکه‌های بلاکچین مانند اتریوم و بیتکوین دانست.

به‌طورکلی ارز دیجیتال بایننس کوین به یک بازیگر مهم در فضای دیفای تبدیل شده که قیمت آن نیز در بازار ارزهای دیجیتال عملکرد خوبی داشته است. این ارز دیجیتال با مارکت کپ بیش از 50 میلیارد دلار در زمان نگارش این مطلب در رتبه چهارم بازار رمزارزها قرار دارد.

توسعه‌دهنده ارز دیجیتال بایننس کوین چه کسی است؟

ارز دیجیتال BNB توسط چانگ پنگ ژائو که به نام سی زی (CZ) نیز شناخته می‌شود، ایجاد شده است. CZ یکی از چهره‌های شناخته‌شده در صنعت ارزهای دیجیتال و مدیرعامل صرافی بایننس است. این شخص تجربه قابل‌توجهی در صنعت ارزهای دیجیتال دارد. ازجمله فعالیت‌های او در حوزه بلاک چین و بازار رمزارزها می‌توان به کار در Blockchain.info و توسعه سیستم‌های معاملاتی با فرکانس بالا برای مؤسسات مالی اشاره کرد.

1d6fa454 11b3 4786 970d ee5a6f0b5776
چانگ پنگ ژائو موسس BNB

صرافی ارز دیجیتال بایننس که جزء شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های معاملاتی در فضای رمزارزها است، تحت رهبری این شخص رشد کرده است.

تفاوت‌های اصلی بین بایننس کوین (BNB) و بیت کوین (BTC)

 هدف: بایننس کوین برای خدمت به اکوسیستم بایننس ایجاد شد، درحالی‌که بیت کوین به‌عنوان شکل غیرمتمرکز پول شروع به فعالیت کرد.

بلاک چین: بایننس کوین در ابتدا یک ارز دیجیتال مبتنی بر استاندارد ERC-20 بود در حال حاضر روی شبکه بایننس فعالیت می‌کند. درحالی‌که بیت کوین بر روی بلاک چین خود عمل می‌کند.

BTC to BNB 246
تفاوت‌های اصلی بین بایننس کوین (BNB) و بیت کوین (BTC)

موارد استفاده: بایننس کوین کاربردهای متعددی در اکوسیستم بایننس، مانند پرداخت هزینه‌های معاملاتی و شرکت در ICOها در لانچ پد بایننس و کاربردهای زیادی در فضای دیفای دارد، درحالی‌که بیت کوین در درجه اول به‌عنوان وسیله پرداخت و ذخیره ارزش استفاده می‌شود.

مقیاس‌پذیری: بایننس کوین از مقیاس‌پذیری شبکه بلاکچین بایننس سود می‌برد، درحالی‌که بیت کوین به دلیل اندازه بلوک محدود خود با مشکلات مقیاس‌پذیری مواجه شده است.

استخراج: بیت کوین از مکانیزم اجماع اثبات کار استفاده می‌کند که برای استخراج و اعتبارسنجی بلوک‌های جدید، انرژی قابل‌توجهی موردنیاز است. درحالی‌که شبکه بلاکچین بایننس از الگوریتم اثبات سهام استفاده می‌کند که نیاز به فرایند استخراج ندارد.

عملکرد بازار: قیمت BNB از زمان ایجاد تاکنون به شکل قابل‌توجهی افزایش‌یافته و البته مانند سایر ارزهای دیجیتال، نوساناتی را تجربه می‌کند. در قیمت بیت کوین نیز چنین نوسان‌هایی قابل‌مشاهده است.

درنهایت می‌توان گفت بایننس کوین و بیت کوین ارزهای دیجیتال متفاوت با موارد استفاده متفاوت هستند. هر کدام از این ارزهای دیجیتال با اهداف متفاوتی ایجاد شده‌اند، بنابراین بدیهی است که مشخصات فنی متفاوتی نیز داشته باشند.

مزایا و معایب بایننس کوین (BNB)

مزایا بایننس کوین (BNB):

تخفیف در کارمزد معاملات: بایننس کوین را می‌توان برای پرداخت هزینه‌های معاملاتی در پلتفرم بایننس استفاده کرد که در نتیجه در مقایسه با ارزهای دیجیتال پیش از خود، تخفیف نسبتاً خوبی برای کاربران دارد.

 کاربردهای چندگانه: این ارز دیجیتال کاربردهای متعددی در اکوسیستم بایننس ازجمله پرداخت کارمزدهای تراکنش، کمک به برگزاری ICO ها و موارد دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

کاربرد در فضای رو به رشد DeFi: بایننس کوین به یک ارز دیجیتال محبوب در فضای مالی غیرمتمرکز (DeFi) تبدیل شده و به‌عنوان وثیقه برای وام‌ها و موارد دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

عملکرد قیمت: قیمت بایننس کوین در بازار ارزهای دیجیتال عملکرد خوبی داشته است و قیمت آن از زمان ایجاد آن به‌طور قابل‌توجهی افزایش‌یافته است.

معایب بایننس کوین (BNB):

ماهیت متمرکز: بایننس کوین متمرکز است و توسط صرافی بایننس کنترل می‌شود. این موضوع خلاف ماهیت وجودی ارزهای دیجیتال یعنی تمرکززدایی است. به همین دلیل در بین کاربران ارز دیجیتال به‌عنوان یک نقطه‌ضعف برای ارز دیجیتال بایننس کوین محسوب می‌شود.

وابستگی به بایننس: موفقیت بایننس کوین به‌شدت به موفقیت پلتفرم و اکوسیستم بایننس بستگی دارد که می‌تواند برای سرمایه‌گذاران با ریسک همراه باشد.

رقابت: بایننس کوین باید با رقبای پرقدرتی مانند اتریوم که اکوسیستم بزرگ‌تری دارد، رقابت کند.

مقررات: بایننس کوین و پلتفرم بایننس مشمول مقرراتی هستند که می‌تواند منجر به تغییراتی در پلتفرم یا محدودیت در استفاده از این رمزارز شود.

در نتیجه، بایننس کوین دارای مزایایی مانند تخفیف در کارمزدهای معاملاتی، استفاده‌های متعدد در اکوسیستم بایننس و پذیرش رو به رشد دیفای است، اما همچنین دارای معایبی مانند ماهیت متمرکز، وابستگی به پلتفرم بایننس، رقابت با سایر ارزهای دیجیتال و برخی مقررات محدودکننده است.

پیش‌بینی قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین

با توجه به شرایط ارز دیجیتال BNB و با استفاده از تحلیل تکنیکال انجام شده توسط وب‌سایت priceprediction.net انتظار می‌رود در سال 2023 قیمت این ارز دیجیتال از 450 دلار عبور کند. همچنین انتظار می‌رود اگر شرایط کل مارکت ارز دیجیتال رو به نزول باشد، در بدترین حالت این ارز دیجیتال به قیمت 438 دلار برسد. حداکثر قیمت مورد انتظار برای ارز دیجیتال بایننس کوین نیز 527 دلار خواهد بود.

bnb price prediction
پیش‌بینی قیمت ارز دیجیتال بایننس کوین

همچنین در زمان نگارش این مطلب (29 ژانویه 2023) قیمت این ارز دیجیتال 318.43 دلار است. همچنین ارزش کل بازار BNB در این لحظه 50,280,048,248 دلار است و در 24 ساعت گذشته حجم معاملات 610,526,220.00 دلار را ثبت کند.

آیا BNB ارزش سرمایه‌گذاری دارد؟

ارز دیجیتال بایننس کوین نه تنها به دلیل ارتباطش با معروف‌ترین صرافی جهان که به دلیل توکنومیک منحصربه‌فردش موردتوجه معامله گران ارزهای دیجیتال است.

توکنومیک این ارز دیجیتال به شکلی طراحی شده است که افزایش عرضه آن به‌صورت ماهانه کنترل‌شده و کاهش پیدا می‌کند.

برای کاهش تورم صرافی بایننس در بازه‌های زمانی مشخص، مقداری از این ارز دیجیتال را می سوازند. زمانی که تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت این ارز دیجیتال نیز افزایش می‌یابد. همین موضوع باعث شده BNB به یکی از ارزهای دیجیتال محبوب در بین معامله گران برای سرمایه‌گذاری باشد.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که قیمت این ارز دیجیتال همبستگی قابل‌توجهی با بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال دارد. به همین دلیل می‌توان گفت در حال حاضر کمتر از ارزش واقعی خود معامله می‌شود. در واقع قیمت بایننس کوین در زمان نگارش این مقاله بیش از 70 درصد از بالاترین رکورد خود فاصله دارد.

بنابراین انتظار می‌رود در صورت بهبود شرایط بازار ارزهای دیجیتال در 2023، شاهد سوددهی قابل‌توجه در این رمزارز نیز باشیم. نکات مثبتی که BNB دارد آن را به یکی از سرمایه‌گذاری‌های امیدوارکننده در سال 2023 تبدیل می‌کند.

بایننس کوین چیست؟

BNB چهارمین ارز دیجیتال در رتبه‌بندی کوین مارکت کپ است که در سال 2017 توسط صرافی بایننس و روی بلاکچین اتریوم ساخته شد. سپس این ارزدیجیتال به بلاکچین بایننس منتقل شد و در حال حاضر یکی از ارزهای دیجیتال کاربردی محسوب می‌شود.

کاربردهای بایننس کوین چیست؟

از ارز دیجیتال BNB می‌توان برای پرداخت هزینه‌های معاملاتی در صرافی بایننس، کارمزدهای تراکنش در DEX بایننس، کمک‌های خیریه‌ای و همین‌طور برای ICO استفاده کرد. همچنین این ارز دیجیتال در پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز کاربردهای زیادی دارد.

لانچ پد بایننس چیست؟

لانچ پد بایننس بستری برای پروژه‌های جدید جهت جمع‌آوری سرمایه از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) است. بایننس کوین را می‌توان به‌عنوان وسیله پرداخت در این پلتفرم استفاده کرد.

بنیاد خیریه بایننس چیست؟

بنیاد خیریه بایننس ابتکاری است که از بایننس کوین به‌منظور ایجاد بنیادهای خیریه استفاده می‌شود.

آیا ارز دیجیتال بایننس کوین در فضای DeFi محبوب است؟

بله، جالب است بدانید که BNB به یک ارز دیجیتال محبوب در فضای دیفای تبدیل شده است.

عملکرد بایننس کوین در بازار ارزهای دیجیتال چگونه بوده است؟

این ارز دیجیتال عملکرد نسبتاً خوبی داشته و از زمان ایجاد تاکنون رشد قیمتی قابل‌توجهی داشته است. در حال حاضر این ارز دیجیتال رتبه 4 مارکت را در بین ارزهای دیجیتال دارد و با توجه به رشد روزافزون صرافی بایننس، احتمال افزایش قیمت در آینده، دور از انتظار نیست.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید