ریپورتاژ آگهی

آیا استخراج ترون با کامپیوتر خانگی امکان پذیر است؟

ریپورتاژ آگهی

مطالعه در 7 دقیقه

ارز دیجیتال ترون از الگوریتم اجماع اثبات سهام پیروی می کند و نمی‌توان مانند سایر رمز ارزهایی که از الگوریتم اثبات کار پیروی می‌کنند آن را استخراج کرد. با این حال، کاربران می توانند پس از خرید Trx بدون نیاز به تجهیزات قوی و گران قیمت ترون را استیک کنند. استیک ترون فرایند ارزانی است که در آن کاربران پس از خرید TRX آن را به مدت زمان معلومی قفل کرده و در ازای آن پاداش می گیرند.

منظور از استیک ترون به جای استخراج چیست؟

اگرچه کاربران نمی توانند همانند بیت کوین به ماین کردن ترون بپردازند، اما می‌توانند این کوین را استیک کنند. استیکینگ عملکرد مشابهی با ماینینگ یا استخراج رمز ارز دارد و در آن یک شرکت‌کننده شبکه به عنوان اعتبارسنج انتخاب می‌شود تا تراکنش‌ها را به بلاکچین اضافه کرده و در ازای این کار پاداشی در قالب توکن بومی شبکه دریافت کند که بسته به قیمت لحظه ای ترون متفاوت خواهد بود.

در بازار گاوی سال 2022 که رمز ارزهای زیادی، حتی خود بیت کوین، به خاک و خون کشیده شدند، ترون ثبات قیمتی بسیار خوبی داشت، به طوری که نه با ریزش ها سقوط و نه با افزایش ها صعود می‌کرد! برای سرمایه گذاری در trx و خرید و فروش ترون روی این لینک بزنید و سپس به میزان دلخواه خریدتان را انجام بدهید، چرا که برای Stake کردن به مقداری نیاز دارید.

هر شبکه به طور متفاوتی اثبات سهام را در اکوسیستم خود پیاده سازی می‌کند اما به طور کلی، کاربرانی که قصد خرید و فروش ترون را ندارند، توکن های خود را در شبکه وثیقه گذاری می‌کنند و در ازای آن حق شرکت در تصمیم‌گیری‌های شبکه و رای دهی خواهند داشت.

ارز دیجیتال ترون (TRX) چیست؟

توکن هایی هم که پیشتر به عنوان وثیقه در شبکه قرار داده اند تضمین می کند که این شرکت کنندگان با حسن نیت عمل کرده و هیچگونه تقلبی از جانب آن ها روی نخواهد داد. استیک ترون شامل نگه داشتن کوین های TRX در شبکه ترون می‌شود که غالبا کمک می‌کند تا تراکنش های درون بلاکچین ترون بسیار سریعتر پردازش شوند. دارندگان توکن ها که به عنوان اعتبارسنج در شبکه ترون فعالیت می کنند، باید هر تراکنش را تایید و اعتبارسنجی کنند تا به بلاکچین اضافه شود و اطمینان حاصل کنند که تراکنش نامعتبر تایید نمی شود.

کاربرانی که می خواهند در فرایند استیکینگ ترون شرکت کنند باید بخشی یا تمام توکن های TRX خود را در اکوسیستم ترون قفل کنند. آن ها می توانند ترون خود را برای مدت زمان مشخصی قفل کنند که تا پایان این مدت نمی توانند توکن های خود را از شبکه پس بگیرند.

استیک ترون چه تفاوتی با استخراج دارد؟

به ظور خلاصه تر بخواهیم به بررسی تفاوت های میان ماینینگ و استیکینگ بپردازیم، باید گفت که ماینینگ فرایندی بسیار گران تر است و برای این کار ماینر نیاز به خرید تجهیزات گران قیمت و قوی دارد تا بتواند معمای بلاکچین را حل کند.

به علاوه، به مرور که تجهیزات قوی تر وارد بازار می شود تجهیزات ماینر قدیمی شده و لازم است برای تهیه تجهیزات جدید تر اقدام کند.در مقابل، کاربران برای استیک رمز ارز ها محدودیتی در استفاده از تجهیزات و دستگاه ندارند و با کامپیوتر خانگی یا حتی گوشی موبایل می توانند ترون را استیک کنند.

بهترین پلتفرم ها برای استیک ترون

اگر شما به اندازه‌ کافی ارز ترون خرید نکرده‌ و قادر به راه‌اندازی یک نود اعتبارسنج مجزا برای خود نیستید، باید ارزهایتان را در اختیار یک استخر قرار بدهید تا با تجمیع سرمایه شما با بقیه، چنین کاری انجام بدهد و سپس جوایز را بین اعضا توزیع کند.

بایننس

بایننس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال بوده و بیشترین حجم معاملات را در میان صرافی ها دارد. از میان تمام خدماتی که بایننس ارائه می دهد، استیک رمز ارز ها یکی از جالب ترین آن هاست. در این پلتفرم 100 رمز ارز مختلف برای استیک وجود دارد که خوشبختانه ترون هم یکی از آن هاست.

استیکر 20 اکتبر 2020 ارائه شد که از طریق آن کاربران می توانند بازدهی سالانه تا 20 درصد کسب کنند. بایننس به کاربران اجازه می دهد که ترون را برای 30 روز، 60 روز، 90 روز یا 120 روز قفل کنند که درصد بازده سالانه هر کدام از این ها به ترتیب 4/34 درصد، 5/20 درصد، 6/59 درصد و 12/38 درصد است.

لازم به ذکر است که کاربرانی که می خواهند کوین های خود را قبل از اتمام بازه زمانی برداشت کنند باید از کل پاداشی که در این مدت کسب کرده اند صرف نظر کنند.

کوکوین

کوکوین یکی دیگر از صرافی ها محبوب است که اولین بار در سال 2019 استیکینگ را روی پلتفرم خود منتشر است. بر خلاف اغلب صرافی ها چیزی به نام سافت استیکینگ (Soft Staking) در کوکوین وجود دارد که در آن کاربران مجبور به قفل رمز ارز های خود برای مدت زمان خاصی نخواهند بود و در هر زمان می توانند کوین های خود را برداشت کنند.

در خصوص بازدهی سالانه ها کوکوین حدود 3.13 درصد و 2.2 درصد برای دو محصول بدون نیاز به قفل خود ارائه می دهد و همچنین کاربران با قفل کردن توکن های خود به مدت 14 روز بازده سالانه 5.27 درصدی خواهند داشت.

کیف پول لجر

کیف پول های دیجیتالی بستری امن تر و مطمئن تر برای ذخیره رمز ارز ها هستند. لجر (Ledger) یکی از این کیف پول ها است که اساسا کیف پول های سرد را تولید می کند اما نسخه لجر لایو (Ledger Live) به کاربران اجازه می دهد دارایی های خود را به صورت آنلاین ذخیره کرده و همچنین می توانند رمز ارز هایی مانند ترون را در آن استیک کنند.

استیک ترون در کیف پول لجر مشابه فرایندی است که در اغلب صرافی ها انجام می شود و کاربران باید ترون های خود را برای مدت زمان مشخصی قفل کنند.

پاداش قفل کردن کوین ها ترون در کیف پول لجر به طور میانگین سالانه 5 درصد خواهد بود که البته بسته به معیار های استیکینگ و شبکه این مقدار متفاوت خواهد بود.

تراست والت

تراست والت (Trust Wallet) یک کیف پول نرم افزاری است که توسط صرافی بایننس ارائه شده است و برای هر دو گوشی های اندروید و IOS در دسترس است. در این کیف پول، چندین روش مختلف برای استیک رمز ارز ها وجود دارد که کاربران بدون محدودیت به آن ها دسترسی دارند. به علاوه فهرست کاملی از توکن ها با درصد سود سالانه ای که دارند، قابل مشاهده است.

حداقل مقداری که می توانید استیک کنید بسته به رمز ارز متفاوت خواهد بود که برای استیک ترون این مقدار 1 دلار است. به علاوه این 1 دلار باید هزینه کارمزد را هم در کیف پول خود داشته باشد که تقریبا حدود 1 ترون است. کاربران باید توجه داشته باشند که توکن ها به مدت 3 روز قفل می شوند و در این مدت نمی توان آن ها را دریافت و به جایی منتقل کنند.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و ایران بروکر هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید