معاملهگران ارز باید به پیامدهای احتمالی جنگ تجاری فکر کنند؛ خصوصاً اگر رئیسجمهور جدید آمریکا بخواهد وعدههایش را برای اعمال تعرفه بر کالاهای وارداتی از چین و کشورهای دیگر، حتی متحدان اروپایی، اجرا کند.
در حالی که معاملهگران برای تورم احتمالی ناشی از این تعرفهها آماده شدهاند، باید در نظر بگیرند که ممکن است کالاهای محافظتشده چندان فروش نروند. به جای آنکه مصرفکنندگان، همانطور که ترامپ انتظار دارد، کالاهای داخلی را که نسبتاً ارزانتر میشوند بخرند، احتمالاً مصرف به شدت کاهش یابد و اقتصاد دچار رکود شود.
به جای ایجاد تورم، یک جنگ تجاری میتواند تقاضا را کاهش دهد یا حتی باعث رکودی شود که بانکهای مرکزی را مجبور به کاهش بیشتر نرخ بهره کند.
برای معاملهگران ارز، تهدید جنگ تجاری میتواند دلیلی برای اتخاذ رویکردی محافظهکارانه باشد که ممکن است در ابتدا به نفع داراییهای امن باشد، اما در صورت بروز بحران، از ارز ذخیره جهانی بیشتر حمایت میکند.
با این حال، همانند هر دارایی، هر چه بیشتر افراد آن را داشته باشند، امنیتش کاهش مییابد؛ همانطور که در سال ۲۰۲۲ سرمایهگذاری زیاد در دلار باعث افت شدید آن شد. این موضوع طلا را هم کمتر جذاب میکند و میتواند به نفع ین ژاپن یا فرانک سوئیس باشد که در حال حاضر کمتر کسی به آنها روی آورده و از سوی معاملهگران فروخته شدهاند.
تحلیل تکنیکال طلا
پس از برخورد قیمت به کف کانال صعودی، شاهد واکنش مثبت و بازگشت سریع به سمت بالا بودیم. با این حال، به نظر میرسد قیمت دوباره در حال بازگشت به این ناحیه حمایتی است.
محدوده قیمتی ۲۶۹۰ دلار به عنوان یک سطح حمایتی قوی برای طلا شناخته میشود. شکست این سطح میتواند منجر به اصلاح عمیقتر قیمت طلا شود. بنابراین، در صورتی که قیمت نتواند این ناحیه را حفظ کند، احتمالاً شاهد کاهش بیشتر قیمت طلا خواهیم بود.
هیچ تحلیل قطعی در مورد بازارهای مالی وجود ندارد. تمامی موارد ذکر شده صرفاً به منظور اطلاعرسانی منتشر گردیده و این مطلب هیچگونه پیشنهاد خرید یا فروشی برای معاملهگران محسوب نمیشود. افراد باید نسبت به ریسکهای ذاتی بازارهای مالی آگاهی داشته باشند و قبل از اقدام به هرگونه سرمایهگذاری از تصمیم خود مطمئن شوند. ایران بروکر نسبت به ضرر و زیان احتمالی شما هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد.