بر اساس گزارش انجمن طلای چین، تقاضا برای طلا در این کشور به ۵۲۴ تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵/۶ درصد کاهش یافته است. در این میان، دو روند متضاد دیده میشود. از یک سو، تقاضا برای طلا در صنعت جواهرسازی حدود ۲۷ درصد کاهش یافته و به ۲۷۰ تن رسیده است. به گفته انجمن طلای چین، این کاهش به دلیل افزایش شدید قیمت طلا و در نتیجه کاهش تولید جواهرات بوده است.
از سوی دیگر، بر اساس محاسبات بلومبرگ بر پایه دادههای انجمن طلای چین، تقاضا برای شمش و سکه طلا در سه ماهه دوم سال بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته و به ۲۱۴ تن رسیده است. دلیل این افزایش، رشد تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه امن در میان خانوارهای چینی است. مشکلات بازار املاک چین و کاهش نرخ بهره نیز احتمالا در این افزایش نقش داشتهاند.
در نتیجه، تقاضا برای طلا در بخش جواهرسازی و شمش و سکه از نظر حجم تقریبا برابر شده است. سهم تقاضای جواهرسازی در کل تقاضا به ۵۱/۶ درصد کاهش یافته و سهم شمش و سکه به ۴۰/۸ درصد رسیده است. این روند با آمارهای گزارش اخیر شورای جهانی طلا نیز همخوانی دارد.
تحلیل تکنیکال طلا
همانطور که در تحلیلهای قبلی ذکر شد، روند غالب در نمودار روزانه، صعودی است. تا زمانی که قیمت بالای سطح ۲۲۹۴ دلار باقی بماند، میتوان به تداوم این روند امیدوار بود.
در این بازه زمانی، قیمت نتوانست زیر میانگین متحرک ۵۰ روزه تثبیت شود و به آن واکنش مثبت نشان داد. همچنین، شاخص RSI بالاتر از سطح ۵۰ قرار دارد که تسلط خریداران بر فروشندگان را نشان میدهد.

در نمودار ۴ ساعته، قیمت به سطح مقاومتی ۲۴۳۰ دلار نزدیک شده است. شکسته شدن این مقاومت و تثبیت قیمت بالای آن، میتواند نشاندهنده تغییر ساختار بازار و همراستایی روند در این بازه زمانی با روند بلندمدت باشد.

هیچ تحلیل قطعی در مورد بازارهای مالی وجود ندارد. تمامی موارد ذکر شده صرفاً به منظور اطلاعرسانی منتشر گردیده و این مطلب هیچگونه پیشنهاد خرید یا فروشی برای معاملهگران محسوب نمیشود. افراد باید نسبت به ریسکهای ذاتی بازارهای مالی آگاهی داشته باشند و قبل از اقدام به هرگونه سرمایهگذاری از تصمیم خود مطمئن شوند. ایران بروکر نسبت به ضرر و زیان احتمالی شما هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد.