یک مجموعه، فعال در حوزه خریدوفروش و ترید ارزهای دیجیتال از سراسر کشور، همکار دورکار میپذیرد. بدون هیچگونه تخصص و حتی مراجعه حضوری، از منزل میتوانید به جمع هزاراننفری همکاران این مجموعه بپیوندید.
همانطورکه میدانید، صرافیهای رمزارزی برای هر کاربر و حساب بانکی محدودیتهایی در تراکنشهای بانکی اِعمال میکنند. شما میتوانید ظرفیت بلااستفاده حسابهای بانکی خود را بهکار بگیرید و با خرید رمزارزها بهنمایندگی از این مجموعه، روزانه چندصدهزار تومان درآمد کسب کنید.
این فرصت شغلی بهصورت کاملاً دورکاری است و به حضور شما در محل استقرار شرکت نیازی نیست. از منزل و با دسترسی به اینترنت، میتوانید وارد وبسایت شوید و با درج اطلاعات حسابهای بانکی خود و مشارکت در نقلوانتقال منابع مالی حاصل از خنثیسازی تحریمها، چرخهای اقتصاد کشور را به حرکت درآورید.
حسابهای بلااستفاده را به جریان پولی خروشان متصل و ماهانه دستکم ۱۰ میلیون تومان درآمد کسب کنید.
بدون نیاز به مراجعه حضور و فقط با یک گوشی موبایل
ثبتنام و فعالیت در این مجموعه به هیچگونه مراجعه حضوری نیاز ندارد. کافی است تصویر مدارک و اطلاعات حساب بانکی خود را در بخش پیشخوان بارگذاری کنید. کارشناسان پس از تأیید و اصالتسنجی مدارک، در سریعترین زمان ممکن، حساب کاربری شما را تأیید میکنند و شما بلافاصله پس از آن میتوانید فرایند کسب درآمد را شروع کنید.
حساب اجاره ای چیست؟
مقوله سوء استفاده از حساب های بانکی افراد غیر یا به اصطلاح پدیده «حساب های اجارهای» ، یکی از روشهای پول شویی و پاکسازی رد پای منابع مالی حاصل از فعالیتهای غیرقانونی در دالان حسابهای بانکی است. شیادان و مرتکبان جرایم مالی با تطمیع افراد و اجاره حسابهای بانکی شان ظاهر مشروع به عواید مالی حاصل از اعامل مجرمانه خود میبخشند. دراین میان، فردی که آگاهانه یا با جهل به قانون یک یا چند فقره حساب بانکی خود را اجاره میدهد، به عنوان شریک یا معاون در جرم شناخته میشود و ناگزیر از تحمل پیامدهای حقوقی و کیفری این اقدام غیرقانونی نیست. حال پول شویی به چه معناست و چه فعالیت هایی ذیل این عنوان میگنجند.
پول شویی چیست؟
به بیان ساده، پول شویی تبدیل مال حاصل از جرم و عمل نامشروع به دارایی به ظاهر مشروع و قانونی است. در این فرایند، منشأ منابع مالی حاصل از اقدامی مجرمانه همچون سرقت یا قاچاق مواد مخدر یا حتی فرار مالیاتی در پیچ وخم حساب های بانکی متعدد گم می شود تا فرد مجرم بتواند پول به اصطلاح «شسته شده» خود را وارد چرخه مبادلات اقتصادی مشروع کند.
مطابق با نص صریح قانون مبارزه با پول شویی مصوب سال ١٣٨٦ مجلس شورای اسلامی، پول شویی این چنین تعریف شده است:
- تحصیل، متلک، نگه داری و استفاده از عواید حاصل از جرم در صورتی که شخص علم به منشأ مجرمانه بودن آن داشته باشد.
- تبدیل یا مبادله یا انتقال عواید به دست آمده از طریق جرم منشأ برای پنهان یا کتامن کردن صورت مسئله جرم.
- پنهان یا کتامن کردن منشأ مجرمانه یا انتقال مستقیم یا غیرمستقیم عواید حاصل از جرم.
پول شویی جرمی فرعی است و همواره با جرمی اصلی همچون اختلاس، ارتشا، قاچاق و سرقت قرین است. پول شویی باعث بروز اختلال در نظام اقتصادی میشود و پیامدهای زیان باری برای جامعه به همراه دارد.
پول شویی از طریق حساب های بانکی اشخاص ثالث چگونه انجام میشود؟
مجرمانی که پیش تر با ارتکاب جرایمی همچون قمار یا شرط بندی یا سرقت عواید مالی کلانی به چنگ آوردهاند، با اجاره کارت یا حساب بانکی اشخاص ثالث، تلاش میکنند تا منشأ غیرقانونی منابع مالی خود را پاک سازی کنند.
در این روش، افرادی با عناوینی همچون فعال اقتصادی به سراغ کاربران ناآگاه میروند و یک یا چند فقره حساب بانکی برایشان افتتاح میکنند. سپس با در اختیار گرفنت اطلاعات هویتی و دادههای محرمانه اشخاص ازجمله نام کاربری و رمزهای عبور آنان مبالغ کلان حاصل از فعالیتهای مجرمانه خود را واریز و برداشت میکنند و بدین ترتیب، بار تمامی پیامدهای حقوقی و کیفری اعامل نامشروع خود را بر دوش قربانیان خود میاندازند.
دراین میان، سهم فرد اجاره دهنده از مشارکت در فعل مجرمانه مبلغ بسیار ناچیزی حق الاجاره و درعین حال، پیامدهای کیفری گسترده است. ادعای چنین افرادی مبنی بر جهل به قانون در محضر مراجع قضایی و انتظامی پذیرفته نمیشود و در قبال ریال به ریال مبالغ واریزی یا برداشت شده از حساب خود باید پاسخ گو باشند. شاید برخی گمان کنند که در میان میلیاردها تراکنش روزانه، نمیتوان رد پایی از پولهای کثیف پیدا کرد و مشارکت در نقل وانتقال منابع مالی نامشروع دردسر چندانی به دنبال ندارد. این در حالی است که نهادهای قانونی ازجمله پلیس فضای تبادل اطلاعات و بانک مرکزی این دست از جرایم را به سرعت رصد و حسابهای بانکی افراد متخلف را در کوتاه ترین زمان شناسایی و مسدود میکنند.