اصول معامله‌گری

چرا برای فعالیت در بازار های مالی، به تحلیل نیاز داریم؟

اصول معامله‌گری

مطالعه در 4 دقیقه

آندریاس کارالامبیدس، تحلیل‌گر و استرتژیست کارگزاری ارانته مطلبی درباره بازار های مالی نوشته که خواندنش خالی از لطف نیست. در ادامه توجه شما را به این مطلب جلب میکنم.

بازار‌ های مالی اساساً برای گرد هم آوردن سرمایه‌گذاران بوجود آمدند تا پول و سرمایه به جایی که بیشتر مورد نیاز است جریان یابد.شرکت‌هایی مانند eBay را تصور کنید که خریداران و فروشندگان را برای تعیین قیمت همه نوع کالا، از مبلمان دست دوم گرفته تا آیفون جدید در معرض هم قرار می‌دهند. بازار‌های مالی خریداران و فروشندگان را برای تعیین قیمت دارایی‌های مالی مختلف در معرض هم قرار می‌دهند.

این بازار‌ها می‌توانند فرصتی را برای شما فراهم کنند تا پول خود را در بازار‌های مختلف مانند سهام، انرژی، ارز، فلزات و کالا‌های دیگر بصورت کوتاه مدت و یا بلند مدت سرمایه‌گذاری کنید.

سرمایه گذاری در بازار های مالی

بازار های مالی

سرمایه‌گذاری در یک دوره زمانی بلند مدت در این بازار های مالی، اغلب می‌تواند بازدهی بهتری نسبت به افتتاح حساب پس انداز در بانک داشته باشد. با این حال، معاملات در این بازار‌ها می‌تواند ریسک بیشتری هم به همراه داشته باشد. مهم است که به یاد داشته باشید که ارزش هر سرمایه‌گذاری همیشه همراه با افزایش یا کاهش بوده و کسب بازده خوب در گذشته همیشه به این معنی نیست که در آینده هم خوب خواهد بود.

بازار های مالی (مانند آن‌هایی که سهام یا اوراق قرضه معامله می‌کنند) و یا ابزارها‌ی دیگر(ارز‌ها، کالا‌ها، فلزات و رمزارزها) و مؤسسات ( بانک‌ها گرفته تا شرکت‌های بیمه گرفته تا صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و صندوق‌های بازنشستگی) فرصت‌هایی را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند تا در بازار های مالی خاص تخصص پیدا کنند.

اینجاست که آگاهی و شناخت، قدرت تحلیل و تخصص درابزار‌های معاملاتی اهمیت خود را نشان می‌دهند
همه ما تحلیل تکنیکال را نقطه مقابل تحلیل بنیادی می‌دانیم. در حالی که تحلیل بنیادی شامل استفاده از عوامل کلان سیاسی و اقتصادی است، از سوی دیگر، تحلیل تکنیکال بیشتر به نمودار‌ها و الگو‌های نمودار مربوط می‌شود.

اغلب این بحث وجود دارد که کدام بهتر عمل می‌کند: تحلیل بنیادی یا تحلیل تکنیکال. در واقع، این بحث اشتباه است. به این دلیل که تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال رقیب نیستند، بلکه رویکرد‌های مکمل هم در بازار هستند. ما باید اهمیت تحلیل تکنیکال را درک کنیم و همچنین باید به درستی درک کنیم که چگونه از تحلیل تکنیکال برای تنظیم دقیق تصمیمات سرمایه‌گذاری خود استفاده کنیم.

الگو‌های بازار تمایل به تکرار دارند

این واقعیتی است که توسط معامله‌گر افسانه‌ای جسی لیورمور اشاره شده است. به گفته لیورمور، انسان‌ها یکسان هستند و بنابراین رفتار انسان نیز در طول زمان یکسان است. نحوه واکنش افراد به بالا و پایین رفتن بازار و همچنین ترس و طمع یکسان است. از آنجایی که رفتار بنیادی سرمایه‌گذاران ثابت است، الگو‌های نمودار بازار نیز ثابت می‌مانند، یا حداقل در طول زمان تمایل به تکرار دارند. در نتیجه درک الگوی رفتاری بازار های مالی و مطالعه الگو‌های گذشته، کمک بزرگی برای تشخیص در آینده است. انواع الگوهای کلاسیک در تحلیل تکنیکال بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شناسایی نقاط مناسب ورود و خروج

ورود و خروج صحیح می‌تواند تفاوت‌های زیادی را در شیوه معاملات شما ایجاد کند. تحقیق در مورد ابزار‌های معاملاتی صرفاً شناسایی آن‌ها نیست، بلکه یافتن زمان مناسب برای خروج و ورود در بازار است. در بازار های مالی هیچ معامله‌گری وجود ندارد که لذت سود را تجربه نکرده باشد. اما خروج به موقع از بازار چه در زمان سود بردن و چه زمانی که بازار برخلاف شما حرکت می‌کند مهم است.

بدست آوردن استراتژی مناسب

بازار های مالی

مهمتر از همه، نمودار‌های فنی امکان تنظیم دقیق استراتژی را فراهم می‌کنند. مهم است که تعداد محدودی از ابزار‌های معاملاتی را انتخاب و با تحلیل و مطالعه از گذشته، شناخت رفتار آن‌ها را در آینده تمرین کنید. این تونایی به شما کمک خواهد کرد تا از انجام معاملات بر اساس شانس و اقبال دوری کرده و موقعیت‌های بی‌نهایت موجود در بازار را کشف کنید. آموزش مدیریت سرمایه در بازارهای مالی بسیار ضروری است.

برای ثبت نام در بروکر ارانته از این لینک استفاده کنید.

دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید

مرتب سازی
سلطانی ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲

عالی