تحلیلگر داده آرتمیس (Artemis) گزارش میدهد که توکنهای مرتبط با داراییهای دنیای واقعی (RWA) در سهماهه دوم بهطور میانگین حدود ۲۸ درصد رشد کردهاند و از سایر بخشهای ارزهای دیجیتال پیشی گرفتهاند. برخی از این توکنها که برای محاسبه میانگین درنظر گرفته شدهاند عبارتند از: کلیرپول (CPOOL)، مانترا (OM)، اوندو (ONDO) و مپل (MPL).
در همین مدت، بیت کوین (BTC) و اتریوم (ETH) به ترتیب با افت ۱۰ و ۲ درصدی مواجه شدند. تنها بخش دیگری از ارزهای دیجیتال که عملکرد مثبتی را به همراه داراییهای دنیای واقعی نشان داد، توکنهای صرافیهای متمرکز با رشد تقریباً ۷ درصدی بود.
اگرچه با در نظر گرفتن نوسانات بازار رمزارزها، این اعداد چندان غیرعادی به نظر نمیرسند، اما عملکرد میانگین کل بازار در سهماهه دوم برابر با منفی ۳۴/۶ درصد بوده است. بخش «ابزارهای کاربردی و خدمات» که شامل توکنهایی مانند ENS ،SAFE و ANKR میشود، توانست با افت ۱۷ درصدی، عملکردی بالاتر از میانگین بازار داشته باشد.
با وجود اینکه میم کوینها سودآورترین حوزه در سهماهه اول بودند، در سهماهه دوم با میانگین کاهش ۳۳ درصدی روبرو شدند. داگ ویف هت (WIF)، فلوکی اینو (FLOKI) و میم کوین (MEME) از جمله میم کوینهایی بودند که توسط آرتمیس بررسی شدند و بدترین عملکرد را در این دوره داشتند.
توکنهای مرتبط با هوش مصنوعی که به عنوان یکی از مهمترین ارزهای دیجیتال در این دوره شناخته میشدند، با افت ۶۰/۷ درصدی در سهماهه دوم، بدترین عملکرد را در این دوره به ثبت رساندند.
علاوه بر این، علیرغم افزایش توجه به سیستم مالی غیرمتمرکز بیت کوین پس از معرفی پروتکل رونز (Runes) بعد از هاوینگ، این بخش نیز با سقوط ۵۸ درصدی در سهماهه دوم مواجه شد. سایر بخشهایی که عملکردی ضعیفتر از میانگین داشتند شامل توکنهای بومی صرافیهای غیرمتمرکز، بازی، سوشالفای (SocialFi)، توکنهای بومی برنامههای غیرمتمرکز (dApps) و اوراکلها میشوند.