بیت کوین در میان ابهامات بدهی آمریکا به 26000 دلار سقوط کرد!

از دیروز چهارشنبه تا صبح امروز، کاهش گسترد‌ه‌ای در ارزهای دیجیتال اصلی وجود داشت. ارزش بیت کوین تا 26000 دلار سقوط کرد و 10 رمزارز برتر دیگر نیز کاهش قیمت را تجربه کردند.

رکود کلی در بازار کریپتو را می‌توان به عدم اطمینان در چشم انداز اقتصاد کلان نسبت داد. سرمایه گذاران از نزدیک در حال ارزیابی بحث‌های جاری پیرامون سقف بدهی ایالات متحده و صورتجلسه اخیر منتشر شده از نشست فدرال رزرو که در روز چهارشنبه برگزار شد، هستند.

بر اساس داده‌های اخیر، بیت کوین با 4.26 درصد کاهش در 24 ساعت گذشته به 26003 دلار رسید. بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار در هفت روز گذشته 5.04 درصد کاهش داشته است.

اتریوم با کاهش 4.07 درصدی در 24 ساعت گذشته به 1773 دلار رسید که 2.79 درصد نسبت به هفته گذشته کاهش داشت.

جاستین دآنتان، رئیس توسعه کسب و کار APAC در Keyrock، سازنده بازار ارز دیجیتال مستقر در بلژیک، گفت: «دارایی‌های ریسک در سراسر جهان به دلیل بدبینی نسبت به مذاکرات سقف بدهی ایالات متحده و موضع فدرال رزرو در مورد نرخ بهره کاهش یافت.

d’Anethan افزود: «به طور خاص در رابطه با کریپتو، از قضا، هیچ روایت منفی انبوهی وجود ندارد، بنابراین این روند توسط احساسات کلان هدایت می‌شود و نه هیچ مشکل صنعتی.

شایان ذکر است که با افزایش بیش از حد قیمت کریپتو نسبت به بازارهای سنتی در نیمه اول سال، غیرممکن نیست که بسیاری از معامله گران ترجیح دهند در مواجهه با نرخ دشوار یا محیط کلان، سود خود را حفظ کنند و به طور بالقوه برای عقب نشینی عمیق تر آماده شوند. داآنتان گفت.

لایت کوین، سیزدهمین ارز دیجیتال بزرگ، در 24 ساعت گذشته 8.76 درصد سقوط کرد. پس از افزایش در ابتدای ماه، در هفته گذشته 10.61 درصد کاهش یافته است.

به گفته جاستین دآنتان، رئیس توسعه کسب و کار APAC در Keyrock، یک بازارساز ارز دیجیتال مستقر در بلژیک، دارایی های ریسکی به دلیل نگرانی‌ها در مورد مذاکرات سقف بدهی ایالات متحده و موضع فدرال رزرو در مورد نرخ بهره، کاهش گسترده‌ای را تجربه کردند. جالب توجه است که روند منفی در بازار کریپتو به دلیل مسائل خاصی در صنعت نیست، بلکه بیشتر به دلیل احساسات کلان اقتصادی است.

علاوه بر این، d’Anethan خاطرنشان کرد که از آنجایی که قیمت ارزهای دیجیتال در نیمه اول سال از بازارهای سنتی بهتر بود، برخی از معامله گران ممکن است در میان شرایط چالش برانگیز نرخ بهره و اقتصاد کلان، سود خود را بردارند.

نگرانی‌ها در مورد بحران بدهی ایالات متحده در حال تشدید است و رتبه‌بندی Fitch وضعیت سه‌گانه این کشور را به دلیل ادامه مذاکرات سقف بدهی تحت نظارت، منفی قرار داده است. اگر توافقی برای افزایش سقف بدهی تا تاریخی که جانت یلن، وزیر خزانه داری آن را اول ژوئن معرفی کرده است، محقق نشود، دولت در معرض خطر نکول قرار می‌گیرد که می‌تواند عواقب شدیدی برای بازارهای ایالات متحده و جهانی داشته باشد. علاوه بر این، آخرین صورتجلسه کمیته بازار آزاد فدرال نشان می‌دهد که بین مقامات فدرال رزرو در مورد نیاز به افزایش بیشتر نرخ بهره اختلاف نظر وجود دارد.

دنبال‌کردن
اطلاع از
guest

0 دیدگاه
بازخوردهای درون متنی
دیدن همه نظرات

این وبسایت در راستای قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌نماید و هیچ پیشنهاد مالی در خصوص معامله ارائه نمی‌دهد. بازارهای مالی به دلیل ریسک بسیار بالایی که دارند برای همه‌ی افراد مناسب نیستند.