هشدار کلاهبرداری Epaminvestment
  • نام پروژه

    ایپم اینوستمنت (Epaminvestment)

  • وضعیت هشدار

    در جریان

  • سطح هشدار

    هشدار کلاهبرداری

  • نوع فعالیت

    فارکس, ارز دیجیتال, هرمی

  • بستر فعالیت

    در بستر وب

  • حوزه فعالیت

    ایران, اروپا, امریکا, خاورمیانه, حوزه خلیج فارس, شرق آسیا

  • سایت

    epaminvestment.com

  • شبکه های اجتماعی

  • برآورد سرمایه در گردش

  • منابع

هشدار کلاهبرداری وب‌سایت ایپم اینوستمنت (Epaminvestment)

هشدار کلاهبرداری

مطالعه در 6 دقیقه
  • نام پروژه

    ایپم اینوستمنت (Epaminvestment)

  • وضعیت هشدار

    در جریان

  • سطح هشدار

    هشدار کلاهبرداری

  • نوع فعالیت

    فارکس, ارز دیجیتال, هرمی

  • بستر فعالیت

    در بستر وب

  • حوزه فعالیت

    ایران, اروپا, امریکا, خاورمیانه, حوزه خلیج فارس, شرق آسیا

  • سایت

    epaminvestment.com

  • شبکه های اجتماعی

  • برآورد سرمایه در گردش

  • منابع

سایت ایپم اینوستمنت (Epaminvestment) خود را به‌عنوان یک شرکت سرمایه‌گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال و بازار فارکس معرفی می‌کند. این شرکت از کاربران دعوت می‌کند تا سرمایه خود را در ازای دریافت سود تضمین شده برای سرمایه‌گذاری در رمزارزها و فارکس در اختیار آن قرار دهند. موضوعی که شائبه کلاهبرداری ایپم اینوستمنت را به‌ذهن متبادر می‌کند. در این مطلب قصد داریم به‌بررسی برخی از نشانه‌های مشکوک پیرامون فعالیت این سایت بپردازیم. 

معرفی وب‌سایت ایپم اینوستمنت

شرکت ایپم اینوستمنت (Epaminvestment) گفته که در 29 ژوئن سال 2015 فعالیت خود را آغاز کرده است. بر اساس آنچه در سایت رسمی این پلتفرم ذکر شده، تیمی متخصص در زمینه سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال و فارکس به‌رهبری فردی به‌نام متیو اسپنسر (Matthew Spencer) این شرکت را در شهر لندن انگلستان پایه‌گذاری کرد. 

در صفحه اصلی سایت ایپم اینوستمنت اطلاعات مربوط به ثبت این شرکت در انگلستان هم منتشر شده است. برای مشاهده اطلاعات ثبت شرکت ایپم اینوستمنت می‌توانید به‌ این لینک مراجعه کنید. این سایت مدعی است که تاکنون بیش از 69 هزار مشتری به آن اعتماد کرده‌اند و 262 میلیون دلار سرمایه خود را در اختیار آن قرار داده‌اند. موضوعی که قابل راستی‌آزمایی نیست. 

همان‌طور که اشاره کردیم، حوزه فعالیت این شرکت، سرمایه‌گذاری در فارکس و ارز دیجیتال است. در واقع با سرمایه کاربران در این بازارهای مالی سرمایه‌گذاری می‌کند و در ازای آن بخشی از سود حاصل را به مشتریان بر می‌گرداند. نکته تعجب برانگیز در اینجا، وعده پرداخت سود تضمین شده سنگین از سوی ایپم اینوستمنت است که جلوتر بیشتر درباره آن توضیح می‌دهیم. 

بررسی دامنه سایت ایپم اینوستمنت در who is نشان می‌دهد که این دامنه در تاریخ 2 اکتبر سال 2021 ثبت شده و در 2 اکتبر سال 2024 هم اعتبار آن منقضی خواهد شد. موضوعی که برخلاف ادعای این سایت مبنی بر فعالیت از سال 2015 است. 

استعلام دامنه ایپم اینوستمنت در سایت who is
استعلام دامنه ایپم اینوستمنت در سایت who is

نکات ابهام‌برانگیز درباره ‌ایپم اینوستمنت

در این قسمت لازم است به برخی از شواهد و نکات مبهم در زمینه فعالیت سایت ایپم اینوستمنت اشاره کنیم. نکاتی که باعث شده شائبه کلاهبرداری ایپم اینوستمنت تقویت شوند. 

1- ثبت‌نام تنها از طریق لینک رفرال  

بسیاری از سایت‌های کلاهبرداری در زمینه بازارهای مالی از قاعده عضوگیری هرمی برای پیش‌برد اهداف خود استفاده می‌کنند. به‌عبارت دیگر کاربران برای عضویت در این سایت‌ها نیاز به دعوت از سوی افراد دیگر دارند. بررسی کارشناسان ایران بروکر نشان می‌دهد که سایت ایپم اینوستمنت نیز شرایط مشابهی دارد. وقتی در صفحه‌ اصلی روی گزینه Sign in کلیک کنید، وارد صفحه ثبت‌نام مشابه تصویر زیر می‌شوید. 

صفحه ثبت‌نام ایپم اینوست‌منت
صفحه ثبت‌نام ایپم اینوست‌منت

اگر اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام را کامل کنید و روی گزینه Sign in کلیک کنید، با پیغامی روبه‌رو خواهید شد مبنی بر اینکه حساب کاربری با این اطلاعات قبلا در سایت ایپم اینوستمنت ایجاد شده است. این موضوع نشان می‌دهد که عملا بدون در اختیار داشتن لینک دعوت، امکان ثبت نام در ایپم اینوستمنت برای کاربران وجود ندارد. 

جالب است بدانید که برای تشویق اعضا به‌منظور عضوگیری، سایت ایپم اینوستمنت وعده می‌دهد که 10 درصد از سرمایه‌گذاری هر مشتری جدید را به عضو بالادستی آن پرداخت می‌کند. اگر هر عضو موفق به جذب 50 مشتری برای سایت شود، این عدد به 15 درصد افزایش پیدا می‌کند که عدد بسیار وسوسه‌کننده‌ و غیرعادی است. 

2- عدم پشتیبانی از روش‌های واریز و برداشت رسمی  

در سایت ایپم اینوستمنت، روش‌های واریز و برداشت به‌صورت زیر اعلام شده است: 

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، 4 روش پرداخت در قالب ارز دیجیتال است و تنها یک مورد پرفکت مانی است که نسبت به روش‌های واریز بانکی اعتبار کمتری دارد. ضمن اینکه کاربران تنها از همان راه واریز وجه، امکان برداشت را خواهند داشت. سوال اساسی این است که چرا یک شرکت رسمی ثبت شده در انگلیس از روش‌های واریز و برداشت رسمی مانند حواله بانکی پشتیبانی نمی‌کند؟ 

3- عدم فعالیت در شبکه‌های اجتماعی 

در سایت رسمی ایپم اینوستمنت، آیکون شبکه‌ها اجتماعی توییتر، فیسبوک، اسکایپ و تلگرام درج شده است. اگر روی هر یک از آن‌ها کلیک کنید، متوجه خواهید شد که اغلب این آیکون‌ها کاربردی نیستند و ایپم اینوستمنت هیچ فعالیتی در شبکه‌های اجتماعی ندارد. ضمن اینکه گروه تلگرام مربوط به این شرکت نیز مدت‌هاست که از دسترس خارج شده است. 

4- عدم ارائه مستندات واریز سود کاربران 

همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، در بخشی از صفحه اصلی سایت ایپم اینوستمنت اطلاعات مربوط به آخرین واریز و برداشت‌های کاربران درج شده است. 

واریز و برداشت وجه در ایپم اینوستمنت
واریز و برداشت وجه در ایپم اینوستمنت

این طور که در تصویر بالا مشخص شده، واریز و برداشت‌های فوق همگی از طریق بیت کوین انجام شده‌اند. این سایت به‌راحتی می‌توانست برای ایجاد اعتماد بین مشتریان، لینک مربوط به هش هر یک از تراکنش‌های واریز و برداشت را در دسترس عموم قرار دهد. اما این اتفاق رخ نداده است که جای سوال زیادی دارد. 

5- وعده سود تضمینی برای سرمایه‌گذاران  

همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، سایت ایپم اینوستمنت چهار طرح سرمایه‌گذاری را برای کاربران خود در نظر گرفته است. کمترین میزان سرمایه‌گذاری برابر با 30 دلار است و هیچ سقفی برای حداکثر مبلغ سرمایه‌گذاری پیش‌بینی نشده است. 

طرح‌های سرمایه‌گذاری در ایپم اینوستمنت
طرح‌های سرمایه‌گذاری در ایپم اینوستمنت

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، در این طرح‌ها وعده پرداخت سود تضمین شده روزانه بین 20 تا 150 درصد داده شده است. وعده‌ای که تحت هیچ شرایطی با منطق سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی سازگار نیست. سوال اساسی این است که اگر گردانندگان سایت ایپم اینوستمنت راهی برای کسب سود روزانه 150 درصد دارند، چرا باید چنین سایتی را راه‌اندازی کنند و دیگران را در این سود هنگفت شریک کنند؟ مهم‌ترین دلیل برای شائبه کلاهبرداری بودن ایپم اینوستمنت، همین وعده سود تضمین شده به شدت غیرعادی است. 

کلام پایانی 

در این مطلب به بررسی کلی وب‌سات ایپم اینوستمنت پرداختیم. واقعیت از این قرار است که هرجا وعده سود تضمین شده سرمایه‌گذاری در بازار ارز دیجیتال یا فارکس مطرح می‌شود، باید نسبت به احتمال کلاهبرداری بودن فعالیت‌ها حساس شوید. پیشنهاد می‌کنیم بدون تحقیق در سایت ایپم اینوستمنت و پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری مشابه آن عضو نشوید. در پایان اگر تجربه‌ای از همکاری با این پلتفرم دارید، نظرات خود را در اختیار دیگران نیز قرار دهید. 

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید

نظرات و بررسی های کاربران(0نظر)

مقالات منتخب سردبیر

مشاهده همه

مشاهده همه