6 1
به صورت گام به گام از مبتدی تا پیشرفته کاملا رایگان

قیمت روز ارز های دیجیتال

راهنمای جامع جدول قیمت رمز ارز

مدیرعامل بلوم: نیمی از کاربران بازی های تلگرامی هیچ آشنایی با رمزارز ندارند

اخبار ارز دیجیتال مطالعه در 4 دقیقه

بر اساس گزارش‌های اخیر، پیام‌رسان تلگرام می‌تواند نقش کلیدی در گسترش فناوری بلاکچین و رمزارزها در میان کاربران عادی ایفا کند. گلب کاستارف (Gleb Kostarev)، معاون سابق صرافی بایننس (Binance)، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که حدود نیمی از کاربران بازی‌های tap-to-earn در تلگرام، افرادی هستند که تا پیش از این هیچ تجربه‌ای در زمینه ارزهای دیجیتال نداشته‌اند.

کاستارف که اکنون مدیرعامل پروژه بلوم (Blum)، یک بازی و صرافی مبتنی بر مینی اپ تلگرام است، اظهار داشت:

بر اساس داده‌های ما و نظرسنجی‌هایی که در جامعه کاربران انجام داده‌ایم، ۵۰ درصد افراد اعلام کرده‌اند که پیش از این هیچ تعاملی با فناوری وب۳ نداشته‌اند. همیشه این سؤال مطرح بود که آیا می‌توان مخاطبان تلگرام را به سمت وب۳ هدایت کرد یا خیر. اکنون می‌بینیم که این کاربران واقعی هستند و می‌توانند وارد صرافی‌ها شوند، ثبت‌نام کنند و به کاربران وب۳ تبدیل شوند.

بازی‌های tap-to-earn که اخیراً محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند، به کاربران اجازه می‌دهند با انجام کارهای ساده مانند ضربه زدن مکرر به صفحه تلفن همراه، توکن‌های درون بازی کسب کنند. برخی از محبوب‌ترین این بازی‌ها مانند کتیزن (Catizen)، تپ سوآپ (Tapswap) و همستر کامبت (Hamster Kombat) بر روی بلاکچین تون (TON) که با تلگرام در ارتباط است، اجرا می‌شوند و به طور مستقیم یا غیرمستقیم کاربران را با دنیای رمزارزها آشنا می‌کنند.

Untitled 2

کاستارف معتقد است چالش اصلی در این زمینه، آموزش کاربران است:

درست است که آن‌ها وارد دنیای رمزارزها می‌شوند، اما چیزی درباره آن نمی‌دانند. آموزش در اینجا مهم است زیرا صرفاً آوردن تعداد زیادی کاربر به حوزه رمزارزها کافی نیست، بلکه مهم این است که آن‌ها در این فضا چه کاری انجام خواهند داد و چگونه می‌توان از کلاهبرداری از آن‌ها جلوگیری کرد.

علاوه بر این، کاستارف بر این باور است که تلگرام می‌تواند به افزایش دسترسی به برنامه‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) کمک کند. وی خاطرنشان کرد که سیاست‌های محدودکننده اپل و گوگل در زمینه اپلیکیشن‌های موبایل، مانعی بر سر راه گسترش دیفای بوده است. به گفته او، حدود ۸۰ درصد کاربران صرافی‌های متمرکز از طریق تلفن همراه به این پلتفرم‌ها دسترسی پیدا می‌کنند و این موضوع چالشی برای پذیرش دیفای است.

کاستارف افزود:

پروژه‌های دیفای اغلب در غالب وب‌سایت اجرا می‌شوند، در حالی که اکثر کاربران پلتفرم‌های موبایل را ترجیح می‌دهند.

او اشاره کرد که اپل استور و پلی استور «مشکلات زیادی» با دیفای و توکن‌های غیرقابل معاوضه (NFT) دارند. اپل مدت‌هاست که برنامه‌های موبایل خود را محدود به استفاده از سیستم پرداخت درون برنامه‌ای خود کرده که از رمزارزها یا NFT‌ها پشتیبانی نمی‌کند و کارمزد ۳۰ درصدی اعمال می‌کند.

در همین راستا، در ماه مارس، وزارت دادگستری ایالات متحده شکایت بزرگی علیه اپل مطرح کرد و این شرکت را به نقض قوانین ضد انحصار متهم کرد. در این شکایت ادعا شده که اپل به طور غیرقانونی رقابت را محدود و نوآوری را خفه کرده که بخشی از آن به دلیل «قوانین متغیر» اپل استور این شرکت است.

کاستارف در پایان تاکید کرد:

به همین دلیل تلگرام فوق‌العاده است، زیرا می‌تواند از طریق موبایل، دسترسی به دیفای را فراهم کند.

با این حال، تلگرام نیز اخیراً مورد توجه مقامات قرار گرفته است. در ماه آگوست، پاول دوروف، بنیان‌گذار تلگرام، در فرانسه دستگیر و متهم شد که اجازه فعالیت‌های مجرمانه را در این پیام‌رسان داده است.

برای مشاهده لیست بازی های ارز دیجیتال می‌توانید به وب‌سایت ایران بروکر مراجعه کنید.

منبع: cointelegraph

بروکر های پیشنهادی

صرافی های پیشنهادی

دیدگاه خود را درباره این خبر بنویسید (0نظر)

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید