metforce scam
  • نام پروژه

    متافورس | Meta Force

  • وضعیت هشدار

    در حال جذب کاربر

  • سطح هشدار

    هشدار کلاهبرداری

  • نوع فعالیت

    ارز دیجیتال, جذب سرمایه, پانزی

  • بستر فعالیت

    در بستر وب

  • حوزه فعالیت

    ایران, اروپا, امریکا, خاورمیانه, حوزه خلیج فارس, شرق آسیا

  • سایت

    meta-force.space

  • شبکه های اجتماعی

    -

  • برآورد سرمایه در گردش

    -

  • منابع

    -

هشدار کلاهبرداری پروژه ارز دیجیتال متافورس | همه چیز درباره Meta Force

هشدار کلاهبرداری

مطالعه در 7 دقیقه

افشای ریسک:

متافورس یک پلتفرم مالی غیرمتمرکز است که ادعا می‌کند از قراردادهای هوشمند برای ارائه حداکثر بازده سرمایه گذاری استفاده می‌کند. همچنین می‌توان آن را یک MLM مبتنی بر ارز دیجیتال نامید. MLM مخفف کلمه Multilevel Marketing است که در واقع همان بازاریابی شبکه‌ای نام دارد.

این شرکت توسط لادو اوخوتنیکوف (Lado Okhotnikov) در سال 2022 تاسیس شد. این پروژه ادعا می‌کند که بر روی اکوسیستم فورس کار می‌کند و از قراردادهای هوشمند برای همه تراکنش‌ها استفاده می‌کند.

لادو اوخوتنیکوف همچنین بنیانگذار Forsage بوده است، یک طرح هرمی اثبات شده که در سال 2020 راه اندازی شد. آژانس ایالات متحده SEC (کمیسیون بورس و اوراق بهادار) ادعا کرد که این یک طرح کلاهبرداری هرمی ارز دیجیتال 300 میلیون دلاری در سال 2022 است.

لادو اوخوتنیکوف توضیح می‌دهد که متافورس یک نیروی کامل است یعنی نسخه پیشرفته Forsage.

با این حال، دولت‌های بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده، گرجستان و روسیه به لادو اوخوتنیکوف به دلیل اجرای طرح‌های مختلف پانزی هشدار داده‌اند.

لادو اوخوتنیکوف 5 طرح هرمی را تحت فورساژ راه اندازی کرده است و حتی یک پایان نامه منتشر شده است که نحوه عملکرد این کلاهبرداری را ثابت می‌کند.

بر اساس آمار SimilarWeb، اکثر ترافیک به meta-force.space از قزاقستان (21.55%)، هلند (20.52%)، روسیه (19.29%)، پاکستان (12.86%) و ویتنام (7.71%) است. همچنین در ماه‌های گذشته در ایران نیز تبلیغات این پروژه افزایش چشم گیری داشته است.

طرح پاداش این پروژه به خوبی آشکار می‌کند که شرکت بر اساس یک مدل جریان نقدی عمل می‌کند و تنها از سرمایه گذاران می‌خواهد که مشتریان بیشتری را دعوت کنند تا بتوانند مستقیما از هزینه‌های پیوستن آن‌ها بهره‌مند شوند.

متافورس، برخلاف کلاهبرداری متعارف در گردش پول، افراد را با بهره‌برداری از ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند فریب می‌دهد.

در صورتی که هیچ رد و نشانی از ارزهای دیجیتال و قراردادهای هوشمند وجود ندارد و تنها از این نام‌ها برای فریب کاربران استفاده شده است.

مردم عباراتی مانند «قرارداد هوشمند»، «غیرمتمرکز» و «ارز دیجیتال» را بسیار جذاب می‌دانند و تشخیص بین پروژه کاربردی و کلاهبرداری را برایشان دشوار می‌کند.

مورد تاسف باری که در خصوص این پروژه مشاهده شده این است که با فروپاشی بعضی سیستم‌های بازاریابی شبکه‌ای مجاز و رکود بازار سایر فعالان این حوزه در ایران، کاربران میلیونی که در این حوزه فعالیت می‌کردند مشغول مهاجرت بر بستر ارزهای دیجتال هستند و تقریبا تمامی پروژه‌هایی که توسط بازاریابان شبکه‌ای یا نتورکرهای ایرانی بازاریابی می‌شوند بی اعتبار و کلاهبرداری هستند.

با افزایش اینگونه پروژه‌های پانزی باید شاهد شلوغ‌تر شدن راهرو دادگاه‌ها و انباشت حجم زیادی از پرونده‌های کثیر الشاکی باشیم.

با توجه به اینکه سرشاخه اینگونه پروژه‌های کلاهبرداری در خارج از کشور هستند فعالیت این دسته از پروژه‌ها منجر به خروج ارز در حجم بسیار زیادی خواهد شد وتبعات اقتصادی جبران ناپذیری خواهد داشت.

معرفی پروژه متافورس به عنوان یک کلاهبرداری پانزی توسط کوین دسک

سایت معتبر و بین المللی کوین دسک که به اطلاعات رسانی در حوزه رمزارزها و بلاکچین مشهور است در مقاله‌ای پروژه متافورس را بررسی کرده است.

طبق بررسی کوین دسک، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) 11 فرد را به ایجاد و بازاریابی Forsage، بزرگترین طرح هرمی مبتنی بر قراردادهای هوشمند در جهان متهم کرد.
شایعه شده که لادو اوخوتنیکوف، رهبر حلقه فورساژ در جمهوری گرجستان مستقر است، متاسفانه همچنان آزاد است. و در حالی که قراردادهای هوشمند اصلی Forsage به اندازه گذشته در بین فریب خوردگان اولیه محبوب نیستند، کاربران کشورهای دیگر همچنان از کلاهبرداری جدید استقبال می‌کنند.
بدتر از آن، هرم جدید قراردادهای هوشمند Okhotnikov، متا فورس، همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد. بیش از 42 میلیون دلار استیبل کوین DAI توسط سرمایه گذاران ناآگاه، از زمان شروع کلاهبرداری ادعایی در یک ماه پیش به متا فورس واریز شده است.
طراحان هرمی قراردادهای هوشمند مانند اوخوتنیکوف افراد کم اطلاع و آسیب پذیر را شکار می‌کنند.

به لطف شفافیت بلاک‌چین‌ها، سارا میکلجون و سایر محققین تجزیه و تحلیل دقیقی از پرداخت‌ها و زیان‌های Forsage انجام دادند.
در حالی که بنیانگذاران به این می‌بالیدند که سیستم شفاف و منبع باز است، محققان هفته ها تلاش کردند تا کد را درک کنند، به این معنی که تقریباً هیچ شرکت کننده Forsage نمی‌توانست قرارداد هوشمند را حسابرسی کند.
Meiklejohn و همکاران او متوجه شد که این سیستم در ابتدا برای بهره‌مندی افراد معدودی کدگذاری شده بود. برای مثال، شرکت‌کنندگان مجبور بودند جایگاه‌هایی را بخرند که حق دریافت وجه از افراد جدید را ارائه می‌کردند. پس از جذب سه شرکت‌کننده، یک جایگاه مسدود می‌شد و استخدام‌کننده مجبور بود برای بازگشایی آن هزینه‌ای بپردازد.

با این حال، جایگاه‌های برگزارکنندگان برای مستثنی شدن از این قانون کدگذاری شده بودند.

SEC دریافت که اوخوتنیکوف یکی از اهرام بعدی خود، Ethereum xGold را کدگذاری کرده است تا بخشی از سرمایه سرمایه‌گذار را به کیف پولی که با شناسه Forsage مرتبط نیست، هدایت کند و به کیف پول شخصی خود واریز کند. این با اظهارات اوخوتنیکوف مبنی بر پرداخت تمام وجوه به سرمایه گذاران، در تضاد بود. تا چند ماه گذشته، آن آدرس بیش از 1000 ETH را به کیف پول شخصی خود منتقل کرده بود.

در پایان، سارا میکلجون و همکارانش گزارش می‌دنهد که 1 میلیون حساب Forsage پول از دست داده اند که نرخ شکست 88٪ را نشان می‌دهد و این نرخ یعنی تا ماه اکتبر 2022 بیش از 88 درصد از کاربران دارایی خود را از دست داده‌اند. در صورتی که 1000 کاربر برتر 50 درصد از کل سرمایه‌ها را به دست آوردند.

اوخوتنیکوف و همکارانش کلاهبرداری‌های خود را به شدت در رسانه‌های اجتماعی بازاریابی کردند. کانال رسمی یوتیوب Forsage که اکنون به هرم جدید Meta Force اختصاص دارد، در حال حاضر بیش از 47000 مشترک دارد. محبوب‌ترین ویدیوی فورساژ که به زبان هندی است 384000 بار دیده شده است.

بررسی کدهای به کار رفته در قرارداد هوشمند متافورس نشان می‌دهد که این کدها، غیر متمرکز بودن این پروژه را کاملا انکار می‌کنند و دسترسی کاملی به مدیران این پروژه داده است که این مورد یکی از نشانه‌های اسکم بودن این پروژه است.

image
کدهای قرارداد هوشمند متافورس

وجه مشترک پروژه‌های کلاهبرداری و پانزی

وجه مشترک تمام پروژه‌های کلاهبرداری و پانزی را می‌توان این موارد ذکر کرد:

  • وعده سود و درآمد قطعی
  • وعده کسب درآمد و تغییر اساسی در زندگی افراد
  • استفاده از سایت‌های ضعیف و متکی بودن به شبکه‌های اجتماعی
  • استفاده از اصطلاحات تخصصی و دهان پرکن مانند: قرارداد هوشمند یا اسمارت کانترکت، NFT، دیفای و …
  • روش های نامعمول برای دریافت سرمایه: معمولا در این کلاهبرداری ها، اسکمرها از سرمایه گذاران میخوان که از درگاه های غیر قانونی یا کیف پول های غیر قابل شناسایی مبلغ سرمایه رو به حساب اونا واریزکنین.
  • عدم نقد شوندگی سرمایه شما به بهانه کسب درآمد بیشتر
  • ناشناس بودن هویت تیم موسس
  • نداشتن اطلاعات تماس معتبر در سایت

تشخیص طرح‌های پانزی دشوار نیست و مهم‌ترین شاخصه این طرح‌ها، سودهای نجومی تضمینی و ناشناس‌بودن است.

آیا پروژه ارز دیجیتال متافورس کلاهبرداری است؟

با توجه به مدارک ارائه شده و پلن پروژه، متافورس یک طرح پانزی است و همانند والدین خود (پروژه‌های کلاهبرداری فورسیج) محکوم به شکست است.

ارز دیجیتال متافورس را در کدام صرافی بخریم؟

هیچ صرافی معتبری ارز دیجیتال متافورس را رائه نکرده و با توجه به مشخصات پروژه احتمال لیست شدن ان در صرافی معتبر صفر است.

ارز دیجیتال متافورس را کجا بفروشیم؟

تقریبا در هیچ کجا امکان فروش متافورس را ندارید.

امتیاز شما:

از 5

( )

امتیازی ثبت نشده

نظر خود را بنویسید

نظرات و بررسی های کاربران

مرتب سازی
ناشناس ۱۴ دی ۱۴۰۱

دوست عزیز چرا جوابیه من رو پاک کردید شما از روشنگری ترس دارید

ناشناس ۱۴ دی ۱۴۰۱

هشدار، این کامنت از طرف تیم بازاریابی پروژه است: دوستان صفحه یوتیوب متافورس رو ببینید تمام اطلاعات رو دریافت میکنید همینطور ویدئویی راجب همین سازمان بورس و اوراق از آقای لادو تو یه شبکه ملی گرجستانی هست و اونجا همه توضیحات رو میده برنامه ای از گوگل پلی برای ترجمه و زیرنویس فیلم های یوتیوب هست دانلود کنید چون فیلم ها به زبان لاتین هست

ناشناس ۱۴ دی ۱۴۰۱

هشدار؛ این کامنت از طرف تیم بازاریابی این پروژه است: سلام عرض ادب خدمت شما.دوست خوبم خدا شمارو کمک کنه تو دنیای اطلاعات انقدر بی اطلاعاتی تعجب آوره پروژه ای که شما اینجور تعریف کردی شرکت و کمپانی نیست حتی انسان هم درش دخالت نداره شما مگر نمیدونی قرارداد هوشمند یا به اصطلاح اسمارت کانترکت برنامه خود اجراست و تو این عصر نیازی به اینهمه تایپ نیست اگر فردی بخواد بدونه فقط کافیه بوداسمارت کانترکتش رو قرار میدادی به راحتی میشه با داشتن آدرس قرارداد بری روی شبکه بلاکچینش و ببینی پروژه استخر داره یانه که پانزی باشه عزیز بالانس رو صفر میزنه یعنی هیچ استخری وجود نداره وقتی پروژه در لحظه ۱۰۰٪ پی اوت یا سود رو به شخص معرف میده با چه تفسیری شما گفتی پانزی ذات این پروژه ایجاد تراکنش هست از سه سال پیش هم داره فعالیت می‌کنه چند میلیون انسان وارد پروژه شدن شعار پروژه فقر زدایی هست سازمان بورس و اوراق هم مثل شما اطلاعات درست نداده گردش مالی ۳۰۰میلیون نبوده بلکه یک میلیارد دلار بوده و اون هم بین اعضا اونها چون یک سازمان متمرکز هستن با بسترهای غیر متمرکز که مردم صاحب اون بستر باشن مخالف هستن اونها ریپل و بایننس رو هم محکوم کردن داخل این پروژه پلن حمایتی قرار داره که حتی کسایی که به هر دلیل فعالیت نکردن هم شامل سود بشن شرط ورود رو هم جوری قرار داده که حتی فقیرترین آدمها هم بتونن وارد بشن شرط ۵ دلار هست که این ۵دلار در لحظه به کیف پول معرف واریز میشه بصورت هوشمند و بدون دخالت انسان یا دکمه برداشت شما یا به قصد یا از روی عدم آگاهی فرصت رو از خیلی‌ها میگیری و این کارما داره.

مهدی نظری ۱۴ دی ۱۴۰۱
پاسخ ناشناس

وجه مشترک تمام پروژه‌های کلاهبرداری و پانزی ارز دیجیتال را می‌توان این مورد ذکر کرد: استفاده از اصطلاحات تخصصی و دهان پرکن مانند: قرارداد هوشمند یا اسمارت کانترکت، NFT، دیفای و …

متین پور ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

سلام و ارز ادب خدمت شما دوست عزیز
اینکه گفتید پانزی هست خیلی برام جالب هست که شما پانزی بودن یک پروژه رو در چی میدونید ؟؟؟
واقعا پروژه متافورس پانزی هست ؟؟
دقیقا مثل قرعه کشی های خانگی می مونه که بین اعضاء رد و بدل میشه اونم غیر متمرکز
با ارز غیر متمرکز
دمتون گرم که روشن میکنید مردم رو ولی ایکاش دقیقاً اطلاعات درست میدادید . در ضمن کلاهبرداری نبودن این پروژه از طریق تیک سبر بودن اسمارت کانترک مشخص میشه نه نظر شخصی شما و امثال شما
موفق باشید

مهدی نظری ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
پاسخ متین پور

متاسفانه اطلاعات بسیار ناقصی به شما ارائه شده. تیک سبز اسمارت کانترک اصلا دنشاننه اعتبار و کلاهبرداری نبودن یک پروژه نیست. میتونید متن محتوا رو مطالعه کنید که اسمارت کانترک بررسی شده و نشان داده شده که کدها به شکلی نوشته شده که ادمین ها اختیار کامل دارند در پروژه.
برای بررسی مفهوم پانزی هم عبارت ponzi را گوگل کنیدو نتایج رو ترجمه کنید.

مقالات منتخب سردبیر

مشاهده همه