بانک دانلود مهم‌ترین و بهترین اندیکاتور بازار فارکس

دانلود رایگان اندیکاتور حرفه ای فارکس

بعضی از اندیکاتورهای رایج، به صورت پیشفرض در پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر ارائه شده‌اند. اما اگر قصد دارید تا سرمایه‌گذاری در این بازار را به صورت حرفه‌ای دنبال کنید، حتما باید اندیکاتورهای حرفه‌ای فارکس را شناخته و بعد از دانلود اندیکاتور آن را به متاتریدر خود اضافه کنید. تمامی اندیکاتورهای ارائه شده در وبسایت ایران-بروکر به صورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته و نیازی به پرداخت هزینه برای استفاده از این Indicatorهای حرفه‌ای وجود ندارد.

TradePanel

معرفی و آموزش اکسپرت ترید پنل | TradePanel-v4

معرفی اکسپرت ترید پنل TradePanel-v4 امروز به معرفی یک اکسپرت پر کاربرد که جناب آقای اسماعیلی توسعه و توسط آکادمی اندیکاتورها و سیستم ها منتشر شده است، می‌پردازیم. این دستیار

آموزش استفاده از اندیکاتور فارکس

اندیکاتور فارکس چیست؟

اندیکاتور یا همان Indicator اصلی‌ترین ابزار تحلیل تکنیکال بوده و در تحلیل فاندامنتال نیز (اگرچه کم) کاربرد دارند. ترجمه‌ی این کلمه به فارسی معادل “شاخص” بوده و از آن‌ها برای پی بردن به اطلاعات عمیق‌تر از دل نمودارهای قیمت یکی دارایی استفاده می‌شود. این شاخص‌ها بر مبنای سال‌ها دانش و تجربه و با تکیه بر علم اقتصاد تدوین شده و به فرمول‌های ریاضی تبدیل شده‌اند.

به زبان ساده‌تر، اندیکاتورها ابزارهایی هستند که با بررسی گذشته‌ی روند قیمت و حجم معاملات هر دارایی، به تریدر کمک می‌کنند تا آینده‌ی قیمت را بهتر تحلیل و پیشبینی نماید. هر کدام از این اندیکاتورها با یک هدف مشخص طراحی شده‌اند و مناسب یک استراتژی معاملاتی خاص هستند. حتی بعضی از این اندیکاتورها برای تایم‌فریم‌های مشخصی طراحی شده و در سایر تایم‌فریم‌ها ممکن است سیگنال درستی را صادر نکنند.

اندیکاتور فارکس چه کاربردی دارد؟

تریدرهای بازار فارکس پیش از انجام معاملات از اندیکاتورها استفاده می‌کنند تا تحلیل‌های عمیق‌تری برروی نمودارهای قیمت داشته باشند. اندیکاتور فارکس، سیگنال (نتیجه‌ی تحلیل) خود را در هر زمان صادر کرده و تریدر موفق با ترکیب سیگنال چند شاخص با یکدیگر، تصمیم می‌گیرد که وارد معامله شده و یا یک معامله را ببندد. حتی این شاخص‌ها می‌توانند به پیشبینی روند آتی (تشخیص تغییر روند) کمک کرده و مانع از معامله در سمت اشتباه بازار شوند. مثلا هنگامیکه بازار در آستانه‌ی ریزش است، اندیکاتورها به تریدر سیگنال فروش داده تا تریدر اقدام به خرید دارایی نکند.

آموزش نصب اندیکاتور

ایران‌بروکر علاوه بر معرفی کامل هر اندیکاتور، در خصوص هدف، نحوه استفاده و همچنین کاربرد اصلی  آن در هرکدام از صفحات توضیح داده است. برای اینکه با هر کدام از این اندیکاتورها آشنا شوید، کافی است از لیست بالا، اندیکاتور مدنظر خود را انتخاب و برروی آن کلیک کنید. 
شما همچنین می‌توانید آموزش ویدئویی دانلود و نصب اندیکاتور، اکسپرت و سیستم معاملاتی را به همراه تمامی نکات در زیر مشاهده کنید. 

بهترین اندیکاتور برای تحلیل فارکس

اندیکاتورهایی که در بازار فارکس استفاده می‌شوند بسیار زیاد بوده و ممکن است باعث سردرگمی شما در انتخاب بهترین اندیکاتور شود. اما در حقیقت، انتخاب اندیکاتور باید بر مبنای استراتژی معاملاتی انجام شده و داشتن استراتژی معاملاتی بدون دانش، امکان پذیر نیست. اگر فارکس را به خوبی نمی‌شناسید، توصیه می‌کنیم که حتما ابتدا دوره‌ی رایگان آموزش فارکس ایران بروکر را بگذرانید تا بتوانید استراتژی معاملاتی مخصوص به خودتان را طراحی کنید. اما بهتر است بدانید که در کل، چهار دسته Indicator وجود دارد که به شرح زیر هستند:

  • اندیکاتورهای روند فارکس
  • اندیکاتورهای مومنتوم فارکس
  • اندیکاتورهای نوسانی فارکس
  • اندیکاتورهای حجمی فارکس
قطعا استفاده از یک اندیکاتور نمی‌تواند باعث افزایش سودآوری شما از معاملات شده و بهترین اندیکاتور فارکس، قطعا ترکیبی از چندین اندیکاتور بوده که مبتنی بر استراتژی معاملاتی شما باشد. در ادامه‌ی مقاله، انواع اندیکاتور به صورت مفصل توضیح داده خواهد شد.

انواع اندیکاتورهای فارکس

همانطور که پیشتر بیان شد، انواع اندیکاتور فارکس را در کل می‌توان به چهار دسته تقسیم کرد. روند، مومنتوم، نوسان و حجم. اگرچه هدف تمامی اندیکاتورها، راهنمایی و ارسال سیگنال برای معاملات پرسود است، اما هدف خاص هر کدام با یکدیگر متفاوت است.

۱. اندیکاتورهای روند

هدف این دسته از اندیکاتورها، تشخیص روند آتی بازار است. اگر تریدر بفهمد که بازار در حالت صعودی یا نزولی قرار دارد، تصمیمات بهتری در خصوص خرید یا فروش خواهد گرفت. اگرچه همواره اصلاح قیمت وجود دارد، اما تشخیص کانال و روند قیمت، مبنای بسیار مهمی در باز کردن یا بستن معاملات فارکس خواهد بود. از جمله اندیکاتورهای مهم روند، می‌توان به مک‌دی (MACD)، پارابولیک سار (Parabolic SAR) و انواع اندیکاتورهای میانگین متحرک اشاره کرد.

۲. شاخص های مومنتوم

احتمالا با شنیدن مومنتوم به یاد فیزیک دبیرستان بیفتید، اگرچه در این ابزارها از همان مفهوم استفاده شده، اما مطمئن باشید که به اندازه‌ی فیزیک و مباحث آن، سخت نخواهد بود! این اندیکاتورها به نوعی طراحی شده‌اند تا بتوانند هیجان و فشار خریداران/فروشندگان را شناسایی کنند. هنگامیکه بازار (تریدرها) ناگهان یک دارایی را بیش از اندازه خریداری کرده یا فروخته باشد، آنگاه زمان آن خواهد رسید که سمت و جهت بازار برعکس شده و روند بازار تغییر کند! از سیگنال اندیکاتورهای مومنتوم برای تشخیص قدرت حرکت بازار به یک سمت (و یا از دست دادن قدرت و برگشت بازار) استفاده می‌شوند. آر اس آی (RSI)، استوکستیک (Stochastic) و سی سی آی (CCI) از جمله اندیکاتورهای مومنتوم رایج و پرکاربرد هستند.

۳. اندیکاتورهای نوسانی

از این دسته از اندیکاتورها عموما در زمانی استفاده شده که قیمت دارایی در یک بازه‌ی مشخص در نوسان است. یعنی بازار ترند مشخصی داشته اما تغییر قیمت بر مبنای رفتار هیجانی اتفاق نمی‌افتد. اندیکاتورهای نوسانی می‌توانند در این زمان به تریدر سیگنال‌هایی را مبنی بر نقطه ورود و خروج مناسب، ارائه دهند. از جمله اندیکاتورهای نوسانی یا همان Volatility Indicators می‌توان به باند بولینگر (Bollinger Bands)، بازه‌ی حقیقی میانگین (Average True Range) و پاکتنامه (Envelope) اشاره کرد.

۴. اندیکاتورهای حجمی

همانگونه که از نام این دسته مشخص است، این مدل از اندیکاتورها برای شناسایی حجم معاملات و اثر آن بر روند آتی قیمت دارایی استفاده می‌شود. دقت داشته باشید که افزایش قیمت اگر همراه با افزایش حجم معاملات باشد، می‌تواند سیگنال قوی‌تری برای ورود به بازار را به تریدر بدهد. جریان پول چایکین (Chaikin Money Flow)، ایندکس نیرو (Force Index)، ایندکس جریان پول (Money Flow Index) و راحتی حرکت (Ease Of Movement) از جمله اندیکاتورهای حجمی رایج در بین تریدرهای بازار فارکس هستند.

چه کسانی باید از اندیکاتورهای فارکس استفاده کنند؟

اندیکاتورهای فارکس برای درآمدزایی بیشتر در معاملات و همچنین کاهش ریسک معاملاتی طراحی شده‌اند. تریدرهایی که قصد دارند با تکیه بر تحلیل تکنیکال معاملات خود را انجام دهند، حتما باید با اندیکاتورهای فارکس آشنا بوده و از آنها استفاده کنند. بنابراین، این اندیکاتورها مخصوص تریدرهای حرفه‌ای بازار فارکس نبوده و حتی اگر تازه‌کار هستید و به تازگی وارد این بازار شدید، حتما سعی کنید با آن‌ها آشنا شده و بسته به سبک معاملاتی خودتان، از چند اندیکاتور قدرتمند استفاده کنید.

رایج ترین اندیکاتورهای فارکس کدامند؟

اگرچه دانلود و استفاده از اندیکاتور باید مبتنی بر استراتژی فردی شما باشد، اما تریدرهای حرفه‌ای بازار فارکس عموما از اندیکاتورهای زیر برای انجام معاملات خود استفاده می‌کنند:

  • واگرایی/همگرایی میانگین متحرک (Moving average convergence divergence)
  • شاخص قدرت نسبی (Relative strength index)
  • باند بولینگر (Bollinger Bands)
  • شاخص کانال کالا (Commodity channel index)
  • شاخص جریان پول
  • شاخص قدرت حقیقی (True strength index)
  • شاخص نیرو
  • شاخص حجم منفی (Negative volume index)
  • بازه‌ی حقیقی میانگین (Average true Range)

در حقیقت، تریدرهای حرفه‌ای از ترکیب چندین اندیکاتور بالا می‌توانند بهترین اندیکاتور شخصی را ایجاد کرده و زمانیکه سیگنال صادر شده از ترکیب آن‌ها مثبت باشد، وارد معامله شوند.

دانلود یا خرید اندیکاتور فارکس؟

عموما دانلود اندیکاتور نیاز به پرداخت هزینه نداشته و نیازی به خرید آن نیست. اما بعضی از اندیکاتورهای خاص که به صورت اختصاصی برای تریدرها طراحی شده‌اند به صورت عمومی وجود نداشته و باید حتما خریداری شود. اگر به تازگی وارد بازار شده‌اید، توصیه می‌کنیم که اندیکاتورهای موجود را بررسی کرده و با کارکرد آن‌ها آشنا شوید و در صورتیکه پاسخگوی نیاز شما نبوده و نیاز به اندیکاتور خاص و با کارکرد متفاوت (از اندیکاتورهای موجود) داشتید، می‌توانید برای خرید اندیکاتور اقدام کنید. پیش از خرید، حتما با تریدرهای حرفه‌ای و همچنین متخصصان ایران-بروکر مشورت نمایید تا توصیه‌های لازمه را از زبان آن‌ها بشنوید. در پایین همین مقاله و در قسمت نظرات، می‌توانید سوالات خود را از متخصصان ایران-بروکر بپرسید.

معرفی بهترین اندیکاتورهای فارکس که باید بشناسید!

اصول انتخاب اندیکاتور فارکس چیست؟

اندیکاتورهای بسیار زیادی برای بازار فارکس طراحی و توسعه یافته‌‌اند. انتخاب اصولی اندیکاتور فارکس برای هر معامله‌گر به صورت شخصی سازی شده است. یعنی هر معامله‌گر بر مبنای استراتژی معاملاتی خود تصمیم به استفاده از یک اندیکاتور می‌گیرد. در شکل زیر می‌توانید مراحل انتخاب اندیکاتور را بطور کامل مشاهده کنید.

3wAAAABJRU5ErkJggg==

 

از آنجا که اندیکاتورهای بازار فارکس مهم از جمله مهم ترین بخش های معاملات این بازار هستند، هر تحلیل گر فنی باید با با آنها آشنا باشد و در مورد ساختار آنها و نیز نحوه استفاده از آنها نکاتی را بداند. ما در این نوشته، تصمیم داریم که با تعریف اندیکاتور در بازار فارکس، دوازده اندیکاتور اصلی و برتر بازار فارکس را به شما معرفی کنیم که همه معامله گرها باید کاملا با آنها آشنا باشند.

اندیکاتورهای روان شناختی فارکس به معامله گران این امکان را می دهد که احساسات مشارکت کنندگان در بازار را بررسی و شناسایی کنند و بر این اساس بتوانند تغییرات احتمالی قیمت ها را تعریف کنند. اسیلاتورها هم هستند که از آنها برای تعیین نیروی روند و یا زمانی که قرار است تغییری در تمایلات بازار ایجاد شود، استفاده می کنند.

بررسی انواع اندیکاتور فارکس

معمولا اندیکاتورهای بازار فارکس را به سه دسته اصلی تقسیم بندی می کنند؛

  • اندیکاتورهای روندنما (Follower Trend)،
  • اندیکاتورهایی که با نام نوسان نما معروف هستند و به آنها اسیلاتور (Oscillator) گفته می شود
  • اندیکاتورهای حجمی (Volume).

اندیکاتورهای روندنما اندیکاتورهایی هستند که روند دار بودن یا عدم وجود روند در بازار را نشان می دهند. اگر بازار دارای روند خاصی باشد، این اندیکاتور به معامله گر نشان می دهد که با چه نوع روندی روبروست؛ صعودی یا نزولی. در واقع این نوع اندیکاتور فقط اطلاعات مربوط به روند را ارائه می کند و این توان را ندارد که نقاطی را که برای ورود و خروج مناسب هستند را به معامله گر نشان دهند. اندیکاتورهای مووینگ اوریج، باند بولینگر، پارابولیک سار و مووینگ اوریج جهت دار انواع مختلف اندیکاتورهای روند هستند.

اسیلاتورها مهم ترین اندیکاتورهای بازار فارکس برای ارائه اطلاعات در مورد نقاط ورود و خروج مناسب در بازار هستند. این نوع اندیکاتورها معمولا در چارت قیمت به صورت جداگانه در قسمت زیر نمودار قیمت ترسیم می شوند. معمولا اسیلاتورها شامل دو ناحیه هستند؛ یکی ناحیه اشباع خرید و دیگری ناحیه اشباع فروش. اگر قیمت یا اسیلاتور از این ناحیه ها خارج شود، در واقع سیگنال خرید یا فروش را صادر کرده است. معروف ترین اسیلاتورها عبارتند از اندیکاتورهای CCI، مکدی، اندیکاتور استوکاستیک و شاخص قدرت نسبی.

سومین دسته اندیکاتورهای بازار فارکس، اندیکاتورهای حجمی هستند که فقط مقدار حجم معامله ها را مشخص می کنند و اندازه می گیرند. این نوع اندیکاتورها مخصوصا وقتی مفید هستند که نهنگ ها به بازار پول تزریق کنند و یا اینکه سرمایه خود را خارج کنند. مهم‌ترین اندیکاتورهای حجمی، اندیکاتور شاخص جریان مالی، اندیکاتور حجم، اندیکاتور حجم تعادلی و اندیکاتور خط تراکم/توزیع است.

حالا که با انواع دسته بندی اندیکاتورها آشنا شدیم، وقت آن رسیده است که به سراغ تک تک اندیکاتورهای هر دسته رفته و آنها را بررسی و معرفی کنیم.

  1. اندیکاتور مووینگ اوریج

از میان اندیکاتورهای بازار فارکس، مفهوم مووینگ اوریج (میانگین متحرک) آنقدر مهم است که هر معامله گری باید درباره آن همه چیز را بداند. در حقیقت این بانک مرکزی و شرکت های چند ملیتی هستند که بازار فارکس را پیش می برند، بنابراین بسیار مهم است که آنچه در سطح کلان رخ می دهد را درک کنیم.

این اندیکاتور میانگین قیمت ارز دیجیتال را در بازه های زمانی خاص و با محاسبه آخرین تعداد کندل های مورد نظر نشان می دهد.

اندیکاتور مووینگ اوریج

 

اندیکاتور مووینگ اوریج

اگر قیمت بالاتر از مووینگ اوریج معامله شود، مشخص است که خریداران در حال کنترل قیمت ها هستند.

از طرف دیگر اگر قیمت ها پایین تر از این اندیکاتور معامله شوند، یعنی اینکه فروشندگان در حال کنترل قیمت ها هستند. بنابراین در استراتژی های معاملاتی خود اگر قیمت بالاتر از مووینگ اوریج باشد، باید بر روی معاملات خرید متمرکز شوید. این اندیکاتور یکی از بهترین و مهم ترین اندیکاتورهای فارکس است که هر معامله گری باید درباره آن اطلاعات لازم را داشته باشد.

  1. اندیکاتور شاخص قدرت نسبی

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی بین ۰ تا ۱۰۰ حرکت می کند و نشان می دهد کجا این احتمال وجود دارد که قیمت معکوس شود. به همین خاطر گفته می شود که این اندیکاتور نوعی اندیکاتور برگشتی است. از طرف دیگر این اندیکاتور قدرت و توانایی خریداران و فروشندگان نسبت به یکدیگر را نشان می دهد. به صورت کلی می توان گفت که با استفاده از اندیکاتور شاخص قدرت نسبی، می توان اطلاعات بیشتری در مورد توانایی های خرید و فروش معامله گران دیگر به دست آورد.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی

 

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی

یادتان باشد که در روند صعودی وقتی قیمت از ۷۰ سطح بالاتر برود، یعنی اینکه بازار به صورت نزولی وارونه شده است و اگر قیمت در روند نزولی به زیر ۳۰ سطح برسد، یعنی اینکه بازار صعودی وارونه شده است.

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی با ایجاد اختلاف در قیمت ها، فرصت های معاملاتی را برای معامله گران فراهم می کند.

  1. اندیکاتور مکدی

مکدی مخفف عبارت Moving Average Convergence/ Divergence است که معنای آن همگرایی/ واگرایی مووینگ اوریج یا میانگین متحرک است. این اندیکاتور از یک هیستوگرام و یک اندیکاتور مووینگ اوریج شکل گرفته است و هدف اصلی آن محاسبه واگرایی به وسیله قیمت و نشان داده فاصله میان دو میانگین متحرک از یکدیگر است. نقاط صفر در این اندیکاتور همان نقاطی هستند که دو اندیکاتور مووینگ اوریج با یکدیگر تلاقی پیدا کرده اند.

اندیکاتور مکدی

 

اندیکاتور مکدی

واگرایی منظم و آشکار به وسیله اندیکاتور مکدی و قیمت، نشان می دهد که بازار در حال تغییر است، در حالی که واگرایی پنهان نشان دهنده ادامه روند بازار است.

در اکثر موارد معامله گرها از این اندیکاتور به عنوان اندیکاتور اصلی برای ایجاد استراتژی تجاری خود استفاده می کنند. همچنین می توانند از این اندیکاتور برای پیدا کردن نقطه معکوس احتمالی بازار یا نقطه ادامه روند استفاده کنند.

  1. اندیکاتور بولینگر باند

خالق این اندیکاتور، شخصی به نام جان بولینگر بود و البته عنصر اصلی آن اندیکاتور مووینگ اوریج است. این اندیکاتور دارای سه بخش بالایی، پایینی و مووینگ اوریج کلاسیک است. به طور کلی استفاده از این اندیکاتور بسیار راحت است و به این ترتیب امکان ورود قابل اعتمادی را برای معامله گر به وجود می آورد. بخش های بالایی و پایینی اندیکاتور باند بولینگر در واقع به عنوان سطوح پشتیبانی و مقاومت عمل می کنند.

اندیکاتور بولینگر باند

 

اندیکاتور بولینگر باند

هر گونه رد کردن این سطوح به معنای یک ورودی احتمالی است، همانطور که هر گونه شکست از این سطوح به معنای فراهم شدن فرصت برای معامله های سود آور است. با همه این ها، کندلی درست در قسمت زیر و یا بالای خط میانی قرار دارد که امکان آزمایش سطح بعدی را به وجود می آورد.

  1. اندیکاتور استوکاستیک

یکی دیگر از مهم ترین اندیکاتورهای بازار فارکس، اندیکاتور استوکاستیک است که نوعی اندیکاتور شتاب عمومی است و در اوایل دهه ۱۹۵۰ توسعه پیدا کرد. هدف اصلی این اندیکاتور شناسایی منطقه خرید و فروش بیش از حد است. معامله گران اغلب باید منطقه سودآوری احتمالی خود را در استراتژی معاملاتی خود پیدا کنند. بنابراین آنها از این اندیکاتور استفاده می کنند تا محلی را پیدا کنند که انتظار می رود قیمت از آنجا وارونه شود. اندیکاتور استوکاستیک بین سطوح ۰ تا ۱۰۰ جابجا می شود.

اندیکاتور استوکاستیک

 

اندیکاتور استوکاستیک

اگر قیمت به بالای سطوح ۷۰ برسد، احتمالا وارونه خواهد شد. اما از طرف دیگر، اگر به زیر سطوح ۳۰ برسد، امکان برگشت صعودی ایجاد خواهد شد.

  1. اندیکاتور ایچیموکو کینکو هیو

اندیکاتور ایچیموکو کینکو هیو از جمله اندیکاتورهای بازار فارکس است که عناصر مناسبی برای خلق یک استراتژی تجاری کامل دارد. در این اندیکاتور چندین عنصر وجود دارند که به معامله گران برای شناسایی جنبه های مختلف بازار کمک می کنند. ابر کمو اولین عنصر این اندیکاتور است که برای درک زمینه بازار مفید است. اگر قیمت ها زیر ابر کومو قرار بگیرند، روند کلی نزولی است  و اگر بالای این ابر قرار بگیرد، روند بازار صعودی خواهد بود.

اندیکاتور ایچیموکو کینکو هیو

 

اندیکاتور ایچیموکو کینکو هیو

از طرف دیگر این اندیکاتور دارای دو عنصر بسیار مهم به نام های Tenkan Sen و Kijun Sen است که بر اساس مفهوم مووینگ اوریج ساخته شده اند. این دو خط همراه با قیمت حرکت می کنند  و هر گونه رد شدن از این دو باعث یک ورودی تجاری می شود.

  1. اندیکاتور فیبوناچی

یکی از مشهورترین اندیکاتورهای بازار فارکس، اندیکاتور فیبوناچی است. شهرت این اندیکاتور به خاطر دقت بالای آن در نشان دادن جهت بازار است و البته این امر به خاطر آن است که این اندیکاتور به هر موجودی در جهان مرتبط است.

مهم ترین بخش ابزار فیبوناچی نسبت طلایی ۱.۶۱۸ است. در بازار فارکس معامله گران از این نسبت برای شناسایی وارونگی بازار و حوزه سودآوری استفاده می کنند. اگر قیمت بر اساس یک روند پیش برود، به سمت ۶۱.۸% فیبوناچی اصلاحی تصحیح یم شود و در نتیجه وارونگی بازار را نشان می دهد. در چنین حالتی قیمت احتمالا از پایه فعالی خود تا سطح فیبوناچی گسترشی ۱۶۱.۸% حرکت می کند.

اندیکاتور فیبوناچی

 

اندیکاتور فیبوناچی

علاوه بر این ها، فیبوناچی سطوح دیگری هم بر اساس رفتار و شتاب بازار دارد، مثلا ۲۳.۶%, ۳۸.۲%, ۵۰.۰%, ۸۸.۶%, ۱۲۷.۰%, ۲۶۱.۸%, و غیره.

  1. اندیکاتور ATR یا Average True Range

اندیکاتور Average True Range که بیشتر با ATR شناخته می شود، یکی از اصلی ترین اندیکاتورهای بازار فارکس است که می تواند نوسانات یک جفت ارز را نشان دهد. در بازار فارکس بسیار اهمیت دارد که بتوان نوسانات را اندازه گیری کرد، چون این نوسانات به حرکت مستقیم بازار مربوط هستند.

در واقع در هر بازار مالی، افزایش نوسانات نشان دهنده وارونه شدن بازار و کاهش نوسانات نشان دهنده آن است که بازار به روند خود ادامه می دهد.

اندیکاتور Average True Range

 

اندیکاتور Average True Range

اندیکاتور Average True Range پایین تر، نوسانات کمتری را نشان می دهد و ATR بالاتر، نوسانات بیشتری را نشان می دهد. بنابراین اگر نوسان کم باشد،می توانید سود خود را بیشتر کنید، اما اگر نوسان کمتر باشد، می توانید به تنظیمات بازار معکوس دست پیدا کنید.

  1. اندیکاتور پارابولیک سار

یکی دیگر از اندیکاتورهای بازار فارکس پارابولیک سار است که نشان دهند روند بازار برای یک جفت ارز است. اگر قیمت بالاتر از پارابولیک سار باش، روند کلی بازار صعودی است. اما اگر قیمت زیر پارابولیک سار باشد، روند کلی بازار نزولی است.

اندیکاتور پارابولیک سار

 

اندیکاتور پارابولیک سار

معامله گران از این اندیکاتور استفاده می کنند تا روند بازار را شناسایی کنند. علاوه بر این رد شدن بازار از اندیکاتور پارابولیک سار به معنای فراهم شدن نقطه ای برای ورود بالقوه است.

  1. اندیکاتور خط تراکم/توزیع (خط A/D)

اندیکاتور تراکم/توزیع همان‌طور که از اسمش پیداست از دو مولفه‌ی قیمت و حجم معاملات برای نشان دادن روند بازار استفاده می‌کند.

اندیکاتور خط تراکم/توزیع (خط A/D)

 

اندیکاتور خط تراکم/توزیع

این اندیکاتور روند بازار را با توجه به حجم معاملات تایین می‌کند. بر این اساس اگر روند اندیکاتور صعودی باشد، حجم معاملات خرید بالا بوده و در نتیجه انتظار می‌رود روند بازار نیز صعودی باشد. و برعکس اگر روند اندیکاتور نزولی باشد، حجم معاملات فروش بالا بوده و در نتیجه انتظار می‌رود روند بازار نیز نزولی باشد.

  1. اندیکاتور حجم تعادلی (OBV)

اندیکاتور حجم تعادلی یا OBV نیز مانند اندیکاتور تراکم/توزیع از دو مولفه‌ی قیمت و حجم در محاسبات خود استفاده می‌کند ولی نوع محاسبات این اندیکاتور با اندیکاتور تراکم/توزیع متفاوت است.

اندیکاتور حجم تعادلی (OBV)

 

اندیکاتور حجم تعادلی

روند محاسبات این اندیکاتور به این شکل است که اگر قیمت نماد در کندل جاری بازار از کندل قبلی بیشتر باشد، حجم معاملات این کندل را به کندل قبلی اضافه می‌کند و اگر قیمت در کندل جاری کمتر باشد، حجم معاملات کندل جاری را از کندل قبل کم می‌کند.

نحوه‌ی سیگنال‌دهی این اندیکاتور نیز مانند اندیکاتور تراکم/توزیع بوده بدین صورت که با صعودی بودن روند اندیکاتور، انتظار داریم روند بازار صعودی و با نزولی بودن روند اندیکاتور، انتظار داریم روند بازار نزولی شود.

  1. اندیکاتور پیوت پوینت (Pivot Point)

اندیکاتور پیوت پوینت آخرین اندیکاتور از سری اندیکاتورهای بازار فارکس است که ما به آنها می پردازیم. این اندیکاتور سطح تعادل عرضه و تقاضای یک جفت ارز را نشان می دهد. اگر قیمت به سطح پیت پوینت برسد، نشان می دهد که عرضه و تقاضای جفت خاص یکسان است.

اندیکاتور پیوت پوینت

 

اندیکاتور پیوت پوینت

اگر قیمت از سطح پیوت پوینت بالاتر برود، نشان دهنده آن است که تقاضا برای یک جفت ارز زیاد است. اما اگر قیمت زیر اندیکاتور پیوت پوینت برود، به معنای آن است که عرضه بالا خواهد بود.

در بازار مالی، همیشه قیمت تمایل دارد تا قبل از تعیین جهت در نقطه تعادل حرکت کند. بنابراین این اندیکاتور از طریق رد کردن پیوت پوینت یک ورودی احتمالی را نشان می دهد.

بهترین اندیکاتورهای فارکس

در زیر بهترین اندیکاتورها را در زمینه‌های مختلف معرفی می‌کنیم. البته این را بدانید که انتخاب اندیکاتور در بازار فارکس کاملا امری منحصر به فرد است به همین جهت نمی‌توان یک معیار کلی برای انتخاب بهترین اندیکاتور داشت.
انتخاب این اندیکاتورها نظر کارشناس ایران بروکر بوده و ممکن است برای شما معامله‌گران مناسب نباشد.

بهترین اندیکاتور سیگنال‌دهی فارکس

اندیکاتورهای زیادی در زمینه‌ی سیگنال‌دهی فارکس طراحی شده اند. از معروف‌ترین و پر طرفدارترین اندیکاتورها در این زمینه می‌توان به مکدی، آر اس آی، ایچی موکو، مووینگ اوریج و هزاران اندیکاتور دیگر اشاره کرد.

بهترین اندیکاتور برای ورود و خروج

برای ورود و خروج از معاملات می‌توان از اندیکاتورهای سیگنال‌دهی که در بخش بالا به آن پرداختیم، استفاده کنید. اما برای داشتن مدیریت سرمایه و ورود و خروج اصولی از معاملات می‌توانید از اکسپرت قدرتمند TradePanel استفاده کنید.

بهترین اندیکاتور برای ترید روزانه

برای این زمینه بسیاری از اندیکاتورهای سیگنال‌دهی مناسب هستند ولی از پرکاربردترین اندیکاتورها در این زمینه می‌توان به اندیکاتور DailyData اشاره کرد. نحوه‌ی عملکرد این اندیکاتور بدین گونه است که با استفاده از آن می‌توانید محدوده‌ی روزانه و کندل روزانه را در تمامی تایم‌فریم‌ها مشاهده کنید.

بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری

در این زمینه می‌توان به اندیکاتورهای Ultimate Pro Scalper ،HMA Trend ،DOLLAR PILE 2019 ،Zones Signal و shadeopen که برای سیگنال‌دهی در نوسان گیری یا اسکلپ از آن‌ها استفاده می‌شود، اشاره کرد.

بهترین اندیکاتور برای فیوچرز

از آنجا که عملکرد بازار فیوچرز بسیار شبیه به بازار فارکس است، در این زمینه می‌توان از اندیکاتورهای فارکس که در قسمت بالا قرار دارند، استفاده کنید.

بهترین اندیکاتور تشخیص روند ارز دیجیتال

برای تشخیص روند نیز اندیکاتورهای زیادی طراحی شده است. اندیکاتورهای تراکم/توزیع، حجم تعادلی، BoursMakou، InterceptorFX ،HAMA-mtf از جمله اندیکاتورها در این زمینه هستند.

اندیکاتورهای بازار فارکس ابزارهای مهمی برای انجام معامله ها هستند و اکثر معامله گران باید با این اندیکاتورها آشنا باشند. اما یادتان باشد که اثربخش بودن یک اندیکاتور بستگی به نحوه استفاده شما از آن دارد. اغلب معامله گرها از این اندیکاتورها برای افزایش احتمال  حرکت در بازار استفاده می کنند.

پرسش‌های متداول

اندیکاتورها ابزارهایی هستند که با بررسی قیمت و حجم معامله‌ی هر دارایی در گذشته (در تایم فریم های مختلف) به تشخیص و پیشبینی روند آتی قیمت کمک می‌کنند.

برای دانلود اندیکاتور وبسایت‌های متعددی وجود دارد. در ایران بروکر، علاوه بر ارائه‌ی فایل اندیکاتورهای مختلف، آموزش نصب و همچنین نحوه‌ی استفاده از هر کدام از این اندیکاتورها نیز توضیح داده شده است.

اندیکاتوهای فارکس را در کل می‌توان به چهار قسمت تقسیم کرد:

  • روند
  • مومنتوم
  • نوسان
  • حجم
  • شاخص جهت‌دار میانگین (Average directional index)
  • شاخص کانال کالا (Commodity channel index)
  • واگرایی/همگرایی میانگین متحرک (Moving average convergence divergence)
  • شاخص جریان پول
  • شاخص قدرت نسبی (Relative strength index)
  • شاخص قدرت حقیقی (True strength index)
  • شاخص نیرو
  • شاخص حجم منفی (Negative volume index)
  • بازه‌ی حقیقی میانگین (Average true Range)
  • بولینگربندز

برای آموزش اجرای اندیکاتور و اکسپرت بر روی پلتفرم معاملاتی متاتریدر می‌توانید به این قسمت از صفحه مراجعه نمایید.

خیر. از اندیکاتورها در تحلیل تکنیکال استفاده شده و از آنجاییکه از این تحلیل در اکثر بازارهای سرمایه گذاری استفاده میشود، بنابراین، اندیکاتورها را در تمامی بازارهای سرمایه گذاری میتوان استفاده کرد. برای مثال، از اندیکاتورها میتوان در بورس ایران نیز استفاده کرد.

از آنجایی که انتخاب اندیکاتور یک امر منحصر به فرد است، پس نمی‌توان به طور قطع اندیکاتوری را بهترین لقب داد. بنابر این ممکن است بهترین اندیکاتور برای شما بدون هزینه باشد.
شما می‌توانید با مراجعه به ابتدای این مطلب لیست اندیکاتورهای فارکس را مشاهده کرده و بهترین اندیکاتور را برای استراتژی معاملاتی خود انتخاب کنید.

بله. اما باید توجه داشت که ترکیب کردن اندیکاتورها در صورتی کار درستی است که بر مبنای استراتژی معاملاتی شما صورت گیرد. ممکن است شما با ترکیب چند اندیکاتور بصورت غلط بازدهی آن اندیکاتورها را کاهش دهید.
برای مشاهده‌ی برخی از ترکیبات اندیکاتورها می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید.

زیرا با ترکیب چند اندیکاتور می‌توان یک سیستم معاملاتی برای خود بسازیم و از قابلیت‌های تمامی اندیکاتور‌ها به طور همزمان استفاده کنیم. در اندیکاتورهای سیگنال‌دهی نیز می‌توانیم با ترکیب کردن چند اندیکاتور سیگنال‌های صادرشده توسط اندیکاتورها را فیلتر کنیم و سیگنال‌های قوی‌تری را از مجموع آن اندیکاتورها دریافت کنیم. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که ترکیب کردن اندیکاتورها کار ساده‌ای نبوده و باید با توجه به استراتژی معاملاتی شما این کار صورت گیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده‌ی برخی از ترکیبات اندیکاتورها می‌توانید این مقاله را بخوانید.

از آنجایی که انتخاب اندیکاتور یک امر منحصر به فرد است پس نمی‌توان به طور قطع اندیکاتوری را قوی‌ترین لقب داد. هر معامله‌گری برای خودش معیار‌هایی دارد که یک اندیکاتور را به عنوان قوی‌ترین اندیکاتور برای خودش می‌شناسد. اما شما می‌توانید از معروف‌ترین اندیکاتورهای فارکس مانند باند بولینگر، ATR، مکدی، آر اس آی و ایچی موکو کینگوهیو استفاده کنید.

تمامی اندیکاتورها بر مبنای محاسباتی طراحی شده اند پس نمی‌توان گفت که کدام یک از اندیکاتورها دقت کمتری دارد. برای بالا بردن دقت اندیکاتورها در بازار فارکس می‌توان با ترکیب کردن چند اندیکاتور یک استراتژی معاملاتی با سود بالا ساخت. ولی می‌توانید از اندیکاتورهای پرطرفدار فارکس مانند اندیکاتور شاخص قیمت نسبی، حجم تعادلی، باند بولینگر، مکدی و ATR که در بالا توضیح دادیم، استفاده کنید.

تمامی اندیکاتورها کاربردی هستند و برای سهولت معامله‌گران طراحی شده اند. شما می‌توانید با توجه به نیاز خود اندیکاتور مناسب خود را انتخاب کرده و با استفاده از آن آسان‌تر معامله کنید. اما می‌توانید از معروف‌ترین و پر طرفدارترین اندیکاتورها در بازار فارکس مانند ATR، مکدی، آر اس آی، ایچی‌ موکو، مووینگ اوریج استفاده کنید.

در این زمینه می‌توانید از اندیکاتورهای مناسب برای نوسان‌گیری یا اسکلپ مانندUltimate Pro Scalper ،HMA Trend DOLLAR PILE 2019 ،Zones Signal و shadeopen استفاده کنید.

هرچند نیاز به یاد آوری است که انتخاب اندیکاتورها در بازار فارکس امری منحصر به فرد بوده و هر معامله‌گر برمبنای استراتژی معاملاتی خود اقدام به استفاده از اندیکاتورها در چارت می‌کند.

در تریدرینگ ویو نیز می‌توان از اکثر اندیکاتورهای پلتفرم متاتریدر استفاده کرد اما نباید فراموش کنیم که انتخاب اندیکاتور یک امر منحصر به فرد بوده و هر معامله‌گر باید بهترین اندیکاتور خودش را آزمون و خطا پیدا کند. ولی شما می‌توانید از معروف‌ترین و پر طرفدارترین اندیکاتورها در بازار فارکس مانند مکدی، آر اس آی، ایچی‌ موکو و مووینگ اوریج در پلتفرم تریدینگ ویو نیز استفاده کنید.

همچنین شما می‌توانید در قسمت ابتدایی همین صفحه، بررسی اندیکاتورهای مختلف در تریدینگ ویو را مشاهده کنید و از آنها در چارت معاملاتی خود استفاده کنید.

مرتب سازی
سلطانی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

عالی

هستی ۲۷ بهمن ۱۴۰۱

واقعا سایتتون عالیه و من خیلی از اندیکاتورهایی که میذارید استفاده می کنم چون به نظرم هر تریدری به یک سری ابزار برای سهولت در بازکردن معاملاتش نیاز داره
به خصوص بررسی اندیکاتور های تریدینگ ویو واقعا میتونه برای اون دسته از افرادی که از تریدینگ ویو برای تحلیلاشون استفاده میکنن یا اونایی که ارز دیجیتال کار میکنن مفید باشه
ولی به عنوان پیشنهاد اگر میتونین این اندیکاتورها رو دسته بندی کنید تا راحت تر بشه اون اندیکاتوری که نیاز داریم رو پیدا کنیم

عباسی ۲۰ آبان ۱۴۰۱

سلام لطفا یه اندیکاتور که اعداد رند رو تو تریدینگ ویو نشون بده، معرفی کنید

کارشناس ایران بروکر ۲۱ آبان ۱۴۰۱
پاسخ عباسی

با سلام. بزودی اندیکاتورهای کاربردی تریدینگ ویو نیز در وبسایت منتشر خواهند شد.

ناشناس ۱۸ آبان ۱۴۰۱

سلام دوستان کسی هست منوراهنمایی کنه من فیبوگروپو نصب کردم. قسمت بالای صفحه جایی که تایم فریمها هستند یسری علامت مثل خط عمودی و افقی و چیزهای دیگه بود. نفهمیدم چکارکردم که حالاپاک شدن و نیستن. کسی هست راهنمایی کنه چطور میتونم برشون گردونم روی صفحه

کارشناس ایران بروکر ۱۹ آبان ۱۴۰۱
پاسخ ناشناس

با سلام. لطفا به پشتیبان آنلاین پیام دهید تا شما را راهنمایی کنند

آرمین ۱۴ آبان ۱۴۰۱

برای مفید تریدر میشه از اندیکاتور های شما استفاده کرد؟

کارشناس ایران بروکر ۱۴ آبان ۱۴۰۱
پاسخ آرمین

با سلام، اندیکاتورهایی که قرار داده شده اند مختص متاتریدر 4 هستند. با تشکر

ناشناس ۱۱ آبان ۱۴۰۱

با اندیکاتور میشه به سود رسید؟
شما استراتژی معاملاتی آموزش نمی‌ دید؟

مسعود کلهر ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
پاسخ ناشناس

بله
بسیاری از معامله‌گران با استفاده از اندیکاتورها به سودهای زیادی رسیدن

برای ساخت استراتژی معاملاتی می‌توانید مقالات تریدینگ پلن، انتخاب سبک معاملاتی و طراحی سیستم معاملاتی را در قسمت آموزش رایگان فارکس وبسایت ایران بروکر مطالعه فرمایید.